X
Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
More

    Μαρία Καρυστιανού: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που φέρεται να μετέφερε τις απειλές κατά της ίδιας και της οικογένειάς της – Είναι πρώην δικαστικός, έχει κληθεί για κατάθεση

    Μαρία Καρυστιανού: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που φέρεται να μετέφερε τις απειλές κατά της ίδιας και της οικογένειάς της – Είναι πρώην δικαστικός, έχει κληθεί για κατάθεση

    Ένας πρώην δικαστικός λειτουργός, φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που μετέφερε στην Μαρία Καρυστιανού τις πληροφορίες ότι κινδυνεύει η ζωή της ίδιας και του γιου της.

    Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ταυτοποίησαν τον πρώην δικαστικό, αξιοποιώντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας, από το σημείο όπου έγινε η επίμαχη συνάντηση.

    Συγκεκριμένα, σε βίντεο από κάμερες της περιοχής, καταγράφονται ο πρώην δικαστικός και η σύζυγός του να μπαίνουν σε καφετέρια στο Πεδίον του Άρεως, όπου συναντήθηκαν με την Μαρία Καρυστιανού. Μετά το τέλος της συνάντησης, το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε μία μοτοσικλέτα και αποχώρησε από το σημείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

    Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν καλέσει τον πρώην δικαστικό λειτουργό και την σύζυγό του για κατάθεση, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση.

    Τι είχε καταγγείλει η Μαρία Καρυστιανού

    Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικά 24ωρα, η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, μετέβη στις 10 Ιουνίου στην διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και κατέθεσε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της και της οικογένειάς της.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι μια μέρα πριν, στις 9 Ιουνίου, η ίδια και ο σύντροφός της συναντήθηκαν με ένα ζευγάρι σε καφετέρια στο Πεδίον του Άρεως.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπως κατέθεσε η Μαρία Καρυστιανού, οι δύο αυτοί άνθρωποι της μετέφεραν μήνυμα από έναν απόστρατο αστυνομικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κα Καρυστιανού, ο απόστρατος αστυνομικός φέρεται να ζήτησε από το ζευγάρι να της μεταφέρουν να προσέχουν η ίδια και το παιδί της.

    Όπως είχαν επισημάνει τότε αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η κα Καρυστιανού στην κατάθεσή της αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία τόσο του ζευγαριού όσο και του αστυνομικού. Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ