Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Μαρία Κορινθίου: Υπάρχει μια μόδα από όλο το σύστημα του κουτσομπολιού και της διχόνοιας

    Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Βλάχος κατά των ΜΜΕ και είπε χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχει μια μόδα από όλο το σύστημα του κουτσομπολιού και της διχόνοιας».

    «Εγώ απλά θα πω ότι υπάρχει μια τάση, μία μόδα από όλο το σύστημα του κουτσομπολιού και της διχόνοιας. Τρωγόμαστε μεταξύ μας! Ότι τι; Παιδιά με έχετε πετύχει και σε μία φάση της ζωής μου που δεν θέλω να παίρνω θέση για τίποτα απ’ όλα αυτά», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

    Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Πάνος Βλάχος, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές», στην οποία και πρωταγωνιστεί, είπε αρχικά: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα σήμερα, ελπίζω να μην τη «λερώσετε» και να την κρατήσετε όμορφη στιγμή δημιουργίας. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο».

    «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να «λερώνουν» κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα! Εννοούσα ότι έχετε την τάση να «λερώνετε» κάθε τι όμορφο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

    «Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε. Και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Αν θέλετε, δεν είναι υποχρεωτικό να θέλετε. Αυτό εννοούσα!», εξήγησε.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ