Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαρία Μάρκου: «Ο επόμενος στόχος μου είναι να αποκτήσω ένα παιδί»

    «Οι σχέσεις μου με το άλλο φύλο είναι ισορροπημένες», είπε η Μαρία Μάρκου.

    Η Μαρία Μάρκου, η «Γυναίκα με τα μαύρα», βρέθηκε καλεσμένη στο «Buongiorno» και μίλησε για τα επαγγελματικά και τη ζωή της.

    «Μεγάλωσα σε ένα συμβατικό περιβάλλον θα έλεγα με μία μαμά και μπαμπά οι οποίοι, ήταν άνθρωποι που είχαν σπουδάσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους μιμήθηκα στο γεγονός ότι τους έβλεπα πάντα με ένα βιβλίο. Αυτή είναι η αρχική μου προσλαμβάνουσα. Οι μουσικές και τα διαβάσματά τους.

    Η ζωή μου είχε ελευθερία στις προσωπικές επιλογές, στις επαγγελματικές επιλογές και φυσικά με τα δεδομένα όρια. Αυτό ήταν που διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου. Δεν είχα την ανάγκη να επαναστατήσω, δεν καταπιέστηκα», είπε αρχικά η Μαρία Μάρκου.

    Η Μαρία Μάρκου είπε στη συνέχεια: «Είχα εμπιστοσύνη στους γονείς μου, στα εφόδιά τους, και αυτό δημιούργησε αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου. Με αυτά που έχω κάνει μπορώ να πορευθώ με ασφάλεια και σιγουριά, δεν είναι ότι περπατάω και «τρίζουν» τα πεζοδρόμια.

    Έχω 5 πτυχία και πάω για το 6ο. Στο τελευταίο μου πτυχίο ασχολούμαι με την Πολιτική Επιστήμη γιατί θέλω να δω την πολιτική με άλλη ματιά. Είμαστε κομματοποιημένα όντα και τελείως απολιτίκ. Η κεντρική πολιτική σκηνή με ενδιαφέρει πολύ. Με ενδιαφέρει να προσπαθήσω να αλλάξω πράγματα. αλλάζουν τα πράγματα. Το θέμα είναι να τροχοδρομήσουμε μία σωστή αλλαγή, με την κοινωνική ευημερία».

    Η Μαρία Μάρκου ανέφερε επίσης: «Όσο πιο κοντά στα πράγματα είσαι, τόσο πιο πετυχημένος είσαι. Αγαπώ την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Έχω δεχθεί κριτική μετά την εμφάνισή μου στην τηλεόραση για πρώτη φορά. Τα σχόλια στα social media για τις γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο για παράδειγμα. Υπάρχει μία ανθρωποφαγία ως έναν βαθμό. Οι σχέσεις μου με το άλλο φύλο είναι ισορροπημένες».

    Για τους επόμενους στόχους της, η Μαρία Μάρκου είπε: «Ο επόμενος στόχος μου θα ήθελα να είναι να αποκτήσω ένα παιδί, να συνεχίσω με αγάπη να κάνω αυτά που κάνω. Δεν θεωρώ ότι είμαι τέλεια. Δεν είμαι τελειομανής, αγαπώ τα λάθη μου, με έχουν κάνει αυτά που έχω κάνει. Έχω κάνει και ψυχοθεραπεία, άλλαξα 4 ειδικούς για να καταλήξω σε αυτόν που μου ταιριάζει και ένιωσα ότι ήθελα να με καθοδηγήσει».

    Μαρία Μάρκου: «Ο επόμενος στόχος μου είναι να αποκτήσω ένα παιδί»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ