Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαρία Παπαγεωργίου: Ο λόγος που δεν προβάλλει στα social media την σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

    Η Μαρία Παπαγεωργίου απάντησε μέσα από ένα Q&A στο Instagram σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή, την οποία δεν προβάλλει στα social media.

    Τους τελευταίους μήνες η influencer και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ζευγάρι. Κανένας από τους δύο ωστόσο, δεν μιλάει δημόσια για την σχέση τους. Απόδειξη ότι είναι μαζί και ότι πέρασαν το φετινό καλοκαίρι παρέα αποτελούν ορισμένες φωτογραφίες στο Instagram.

    Ο λόγος λοιπόν, που η Μαρία Παπαγεωργίου προφυλάσσει τα προσωπικά της από τα social media έχει να κάνει με απόφαση, που έχει πάρει, μιας και επιθυμεί να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματικούς σκοπούς.

    Η ξεκάθαρη απάντηση στο Instagram

    «Αυτή θα είναι για πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δεν με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση.

    Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα σόσιαλ είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά. Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου, περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα.

    Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι σος θα το μοιραστώ πάντως », έγραψε η Μαρία Παπαγεωργίου.

    Μαρία Παπαγεωργίου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ