Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Μαρία Παπαλάμπρου: Μετά την απώλεια του συζύγου μου, είμαστε κολλημένες με την κόρη μου

  “Αυτόματα ο ένας κρέμεται κατά κάποιο τρόπο επάνω στον άλλον πια” εξηγεί η Μαρία Παπαλάμπρου.

  Στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του συζύγου της, τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της καθώς και την τηλεοπτική της απουσία εστίασε η Μαρία Παπαλάμπρου μιλώντας στη Λιλή Πυράκη και την κάμερα του Breakfast@Star την Πέμπτη (02.11.2023).

  “Είχα αρχίσει να συζητάω για κάποια δουλειά στην τηλεόραση αλλά είδα στην πορεία ότι δεν ήταν δυνατόν να την παρακολουθήσω γιατί είχα δύο θεατρικές παραστάσεις. Μου αρέσει όμως η τηλεόραση και την αγαπάω πολύ”.

  “Τώρα η κόρη μου ξαναέφυγε, γύρισε πίσω στο Βερολίνο και πήγε να σπουδάσει. Σίγουρα όταν χάνεται ένα μέλος της οικογένειας, βεβαίως, αυτόματα ο ένας κρέμεται κατά κάποιο τρόπο επάνω στον άλλον πια. Είμαστε πολύ κολλημένες πλέον, όμως νομίζω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε και την ανεξαρτησία μας η κάθε μία. Να σεβόμαστε η κάθε μία ότι έχουμε και μια προσωπική ζωή και ότι συνεχίζουμε” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

   

  “Και εγώ δηλαδή δεν σταμάτησα τις δραστηριότητες μου, να πέσω πάνω στο παιδί γιατί θεωρώ πως θα ήταν πολύ καταπιεστικό αυτό για εκείνη και τελικά δεν θα την ωφελούσε” συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαρία Παπαλάμπρου στο STAR.

  Μαρία Παπαλάμπρου: Μετά την απώλεια του συζύγου μου, είμαστε κολλημένες με την κόρη μου

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ