Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μαρία Σολωμού: Δεν έχω πάει στο σπίτι του γιου μου να το καθαρίσω, γιατί δεν με αφήνει

    Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον γιο της και μίλησε για την πρώτη φορά που πήγε σε κλαμπ. Ακόμα, αποκάλυψε τον λόγο που δεν πηγαίνει να του καθαρίσει το σπίτι του.

    «Ο γιος μας με τον Μάριο Αθανασίου, δεν είναι του έξω. Είναι του σπιτιού με παρέα ή του πάμε σε καμιά πλατεία. Είχαμε άγχος όταν πήγε πρώτη φορά σε κλαμπ. Την πρώτη φορά που πήγε λοιπόν σε κλαμπ του λέω «Θα μου στείλεις μήνυμα, βιντεάκι και φεύγοντας θα με πάρεις τηλέφωνο».

    Δεν είπα στον γιο μου την ατάκα «Πρόσεχε μην σου ρίξουν κάτι στο ποτό σου», αλλά την σκεφτόμουν γιατί την έχω ακούσει τόσο πολύ, που είναι μέσα στον οργανισμό μου. Αλλά εντάξει, μια χαρά», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

    «Όταν έμενε σ’ εμένα αποφάσιζα εγώ, όταν έμενε στον Μάριο, αποφάσιζε ο Μάριος. Τώρα που μένει μόνος του δεν αποφασίζει κανείς μας. Δεν έχω πάει στο σπίτι του γιου μου στη Σύρο να το καθαρίσω, γιατί δεν με αφήνει.

    Δεν θέλει να φέρουμε ούτε άνθρωπο να μαζέψει, λέει ότι θέλει να τα κάνει μόνος του. Εγώ πιστεύω ότι θα πάω κάποια στιγμή στη Σύρο και απλά το σπίτι θα το ψάχνω, θα το έχουν καλύψει οι αράχνες», πρόσθεσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ