Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαρία Σολωμού: Το σχόλιο σε ανάρτηση του Mente Fuerte – «Εγώ θα πεθάνω»

    Ο Mente Fuerte είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία ανεβάζει και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο επιτυχημένος ράπερ ανέβασε μία φωτογραφία του από τις διακοπές του.

    Στην φωτογραφία βλέπουμε τον καλλιτέχνη να βρίσκεται στην παραλία και να πηδάει από έναν βράχο για να βουτήξει στη θάλασσα.

    Η Μαρία Σολωμού αφού είδε την φωτογραφία θέλησε να αφήσει το δικό της σχόλιο στη δημοσίευση του Mente Fuerte. Έτσι, η ηθοποιός έγραψε στα σχόλια του post «Εγώ θα πεθάνω» και πρόσθεσε emoji τα οποία είναι με ανοιχτό το στόμα.

    Μαρία Σολωμού: Το σχόλιο σε ανάρτηση του Mente Fuerte – «Εγώ θα πεθάνω»

    Υπενθυμίζεται, ότι ο ράπερ ήταν πρόσφατα καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο καλλιτέχνης είπε: «Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε… Θεωρώ ότι αν ήθελε ένας από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει.

    Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είτε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δεν θέλουμε να το πούμε».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ