Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη αντίδρασή της μετά την καταγγελία της Κατερίνας Σαλακά – «Επ’ ουδενί της μίλησε κανείς άσχημα»

    Την Δευτέρα (09/09) μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool έγινε γνωστή η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον της Μαρίνας Σάττι μετά τη δημόσια καταγγελία της life coach, Κατερίνας Σαλακά.

    Το βράδυ της Κυριακής (08/09) η γνωστή life coach ξέσπασε στα social media κατηγορώντας την ομάδα της τραγουδίστριας για άσχημη συμπεριφορά στα παρασκήνια της συναυλίας της Σάττι στον Λυκαβηττό.

    Η Κατερίνα Σαλακά ανέφερε πως είχε συμφωνηθεί να συμμετάσχει στη ζωντανή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι.

    Από την άλλη, οι συνεργάτες της τραγουδίστριας τονίζουν, πως δεν είχε υπάρξει σχετική συμφωνία και πως η life coach είχε επηρεαστεί από τη συναυλία στην Χαλκιδική, όπου η Μαρίνα Σάττι την είχε ανεβάσει στην σκηνή, θεωρώντας πως θα συμβεί κάτι αντίστοιχο και στην Αθήνα.

    «Δεν υπάρχει καμία συνεργασία με την Κατερίνα Σαλακά. Είχε μια πρόσκληση για τη συναυλία, την οποία ζήτησε η Κατερίνα Σαλακά. Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας ότι η Κατερίνα Σαλακά συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Το στενό περιβάλλον της Μαρίνας Σάττι λέει ότι επ’ ουδενί της μίλησε κανείς άσχημα κι όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν από τη συναυλία. Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία.

    Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς. Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν υπήρχε σκοπός να ανέβει στην σκηνή και στο act, αλλά να παρακολουθήσει τη συναυλία» δήλωσε συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι στον ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ