Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα ένα χωράφι με ελιές για να κάνω τα βίντεο κλιπ μου»

    Σε αποκαλύψεις για την καλλιτεχνική της πορεία προχώρησε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι σε live για τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

    «Όλοι μου λέτε “τι έχει αλλάξει”; Έχω αλλάξει όντως, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου. Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω», είπε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision.

    «Όλα αλλάζουν. Από μικρή ένα πράγμα έλεγα: Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα», συμπλήρωσε.

    «Πούλησα ένα χωράφι με ελιές»

    «Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βίντεο κλιπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω. Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα, γιατί έλεγα: τι μου είναι πιο σημαντικό, να έχω εκεί τις ελιές να κάθονται ή να προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου;», αποκάλυψε στη συνέχεια η Μαρίνα Σάττι.

    «Μου έλεγαν μετά τη Μάντισσα “βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος”. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι στα social μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

    Δείτε σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ