Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
More

  Μάρκελλος Νύκτας: Δεν με δέχθηκαν σε ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay

  Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάρκελλος Νύκτας.

  Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε τον λόγο που δεν είχε γίνει δεκτός σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

  «Μικρός όταν ήμουν, στην Κωνσταντινούπολη, πήγαινα στο Ζωγράφειο σχολείο, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα πήγα πάλι σε ιδιωτικό σχολείο, οι γονείς μου δεν ήταν ευκατάστατοι αλλά η μαμά μου επέμενε να πάω εκεί και έκανε τα πάντα για να πάω. Είχα δυσλεξία, που την ανακάλυψα αργότερα γιατί εκείνα τα χρόνια δεν ήταν γνωστή. Παρόλα αυτά έγραφα τις ωραιότερες εκθέσεις. Ήταν “ματωμένες” οι εκθέσεις μου από τα ορθογραφικά λάθη» είπε αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας.

  «Είχα μια δασκάλα στο γυμνάσιο η οποία ήταν μισή Ρωσίδα μισή Ελληνίδα. Ήταν στο αυστηρό ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα. Τότε της πήγαινα τα διάφορα που έγραφα, τα ποιήματα μου, τα διόρθωνε και με αγαπούσε πάρα πολύ. Πριν αποφοιτήσω φωνάζουν την μαμά μου στο σχολείο και της λένε ότι δεν θα με δεχτούνε, ενώ ήταν ιδιωτικό σχολείο. Δεν με δέχτηκαν γιατί ήμουν γκέι, υποτίθεται. Και αυτή που είχε το σχολείο ήταν πολύ στριμμένη. Και η μάνα μου έλεγε “Μα το παιδί μου είναι καλό. Γράφει καλές εκθέσεις”» αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής.

  «Πάντα ήταν υποστηρικτική, αυτή ήταν μάνα κανονική. Όχι ότι την ευχαριστούσε όλο αυτό, δεν της άρεσε, αλλά ήταν δίπλα μου. Σκέφτηκε και είπε ότι αυτό το παιδί πρέπει να το βοηθήσω “Εγώ πιο πολύ από τον άλλο μου τον γιο”. Η δασκάλα μου τότε με πήγε σε άλλο σχολείο. Από αυτό το σχολείο αποφοιτούσαν όλοι», πρόσθεσε ο Μάρκελλος Νύκτας.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.