Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μάρκος Σεφερλής: Νέα πυρά μέσω Instagram – «Κοιτάξτε επιτέλους για μια φορά τη δική σας δουλειά» – ΒΙΝΤΕΟ

    Με ένα νέο βίντεο στα προσωπικά του social media επέστρεψε ο Μάρκος Σεφερλής, την Πέμπτη (26/09), με τον κωμικό να παίρνει για μια ακόμη φορά θέση – μετά τα επικριτικά σχόλια στο πρόσωπό του για στη σάτιρα που κάνει στις παραστάσεις του.

    Συγκεκριμένα, ο σάλος ξέσπασε μετά το νούμερο του κωμικού στο Δελφινάριο, με τον ίδιο να σατιρίζει τον non – binary νικητή της Eurovision 2024, Nemo.

    «Έτσι καταλαβαίνει κανείς, ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό, που τους ακολουθεί. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός. Δηλαδή «μην πάτε σε αυτόν δεν είναι καλός, ελάτε σε μένα που είμαι τέλειος». Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτός ο κόσμος που εσείς κατηγορείτε έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αξίζει. Άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα.

    Για αυτό λοιπόν, το ξαναλέω, αφήστε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου, αυτή τη δουλειά που κάνω με επιτυχία 35 χρόνια τώρα και κοιτάξτε επιτέλους και εσείς για μια φορά τη δική σας δουλειά. Ίσως κάνετε και εσείς έτσι επιτυχία. Γιατί ταλέντο έχετε, απ’ ό,τι σας έχω ακούσει να λέτε, εσείς οι ίδιοι… όχι ο κόσμος», είπε ο Μάρκος Σεφερλής

    Η νέα ανάρτηση στα social media

    «Άλλοι γεννιούνταν να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους! Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ούτε έτσι το καταφέρνουν! Τα συμπεράσματα δικά σας!», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ