Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μάρκος Σεφερλής σε Γιώργο Λιάγκα: «Λογικό είναι να τρομάζεις, δικά σου μηνύματα έχω αρκετά» – ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ξεκινήσει μια ανοιχτή συζήτηση μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media λόγω των σχολίων, που δέχεται για το νούμερο του Nemo στην παράσταση «20 χρόνια Δελφινάριο».

    Τη Δευτέρα (16/09), ο κωμικός ξέσπασε κατά τω ψυχαγωγικών εκπομπών «απειλώντας» πως θα βγάλει στη δημοσιότητα τα μηνύματα όσων τον σχολιάζουν αρνητικά και λίγο νωρίτερα του ζητούσαν να παρευρεθεί στην εκπομπή τους.

    Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

    Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε την Τρίτη (17/09) στο «Πρωινό», πως είναι ανέντιμη κίνηση η δημοσιοποίηση μηνυμάτων.

    «Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα, ωστόσο με τρομάζει το γεγονός, ότι ένας άνθρωπος λέει ότι «θα βγάλω μηνύματα στη φόρα». Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους, που ανταλλάσσουν μηνύματα. Όταν λοιπόν, κάποιος βγαίνει και λέει «θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα» αυτό δεν είναι δίκαιο και έντιμο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

    Σεφερλής κατά Λιάγκα

    Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Λιάγκα κατά Σεφερλή, ο δεύτερος έδωσε μια «σκληρή» απάντηση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

    «Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: “Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο”. Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά», είπε ο Μάρκος Σεφερλής στο βίντεο που δημοσίευσε.

    «Το ποιος είναι έντιμος σ’ αυτόν τον χώρο ας αφήσουμε να το κρίνει ο κόσμος!», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ