Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μάρκος Σεφερλής: Τα νέα βίντεο που ανέβασε κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου – «”Κοροϊδεύει” ένα μικρό παιδί»

    Ο Μάρκος Σεφερλής τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη νέα του παράσταση. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πριν από λίγες ώρες, φαίνεται πως έκανε ένα έμμεσο σχόλιο για τον καλλιτέχνη, μέσα από την εκπομπή του, στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός απάντησε με βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.

    Ο Μάρκος Σεφερλής όμως θέλησε να αναρτήσει άλλα δύο βίντεο στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τα οποία έδωσε την δική του απάντηση για ακόμα μία φόρα στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

    Ο καλλιτέχνης ανέβασε δύο βίντεο, που αρχικά είχε δημοσιεύσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπακάλογλου. Στο πρώτο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο ντυμένο Χρήστο Σαντικάι, ενώ στο δεύτερο να υποδύεται έναν Κύπριο.

    «Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος «κοροϊδεύει» ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;», έχει γράψει ο Μάρκος Σεφερλής στο πρώτο post.

    Στο δεύτερο, ο ηθοποιός αναφέρει στη λεζάντα: «Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος «κοροϊδεύει» τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ