Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της ένοπλης επίθεσης σε δύο 19χρονους

    Στιγμές τρόμου για δύο 19χρονους τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/10) στο Μαρούσι. Δύο μαυροφορεμένοι άνδρες τους πλησίασαν και, υπό την απειλή όπλου, τους λήστεψαν.

    Σε βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, έχει καταγραφεί η στιγμή της ένοπλης επίθεσης σε βάρος των δύο νεαρών. Ένας μαυροφορεμένος άνδρας «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να φυλάει τσίλιες στον συνεργό του, ο οποίος με ένα όπλο στο χέρι απειλεί τους δύο 19χρονους για να τους αρπάξει όσα χρήματα είχαν πάνω τους.

    Όπως είπαν στους αστυνομικούς, οι δράστες τους είχαν στήσει καρτέρι. «Δύο άτομα νεαρής ηλικίας μαυροφορεμένοι, ενώ περπατούσαμε στην οδό Δάφνης στο Μαρούσι, μας προσπέρασαν πεζή και μερικά μέτρα πιο κάτω κρύφτηκαν και μας περίμεναν για να μας επιτεθούν», ανέφεραν τα θύματα της επίθεσης.

    Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι δυο δράστες να προπορεύονται και λίγα μέτρα πιο πίσω ακολουθούν τα δύο θύματα. Οι δράστες ρίχνουν κλεφτές ματιές πίσω τους και προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν. Στο τέλος του δρόμου τα θύματα της επίθεσης καταλαβαίνουν ότι κάτι δε πάει καλά και σταματούν. Οι 2 δράστες τους προτάσσουν το όπλο, κλέβουν τα χρήματα και εξαφανίζονται από το σημείο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ