Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  MasterChef 2023: Σκληρή δοκιμασία κρίνεται στις λεπτομέρειες – Αποχώρηση που θα συζητηθεί

  Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, εξασφαλίζοντας τη θέση του στους 14 καλύτερους του MasterChef 2023 και σχηματίζοντας τα αντίπαλα ζευγάρια των μονομαχιών.

  Οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν μέρος σε επτά ενδιαφέρουσες μαγειρικές αναμετρήσεις, γεμάτες αγωνία και απόψε, Παρασκευή 7/4, στο συμβούλιο της εβδομάδας θα μάθουν την έκβαση της κάθε μαγειρικής «μάχης»!

  Η μόνη που γνωρίζει ότι είναι ασφαλής είναι η Στέλλα Κατσέ, αφού κατάφερε να κερδίσει τη Μαρία Μπέη στον αγώνα ταχύτητας με αυγά. Ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι που θα οδηγηθούν μαζί με τη Μαρία Μπέη στις Διαδικασίες Αποχώρησης;

  Τους επτά ηττημένους των μονομαχιών περιμένουν δοκιμασίες από τις οποίες θα προκύψουν οι τελικοί υποψήφιοι για αποχώρηση, που θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό. Ποιοι θα είναι τελικά εκείνοι που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους;

  Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο chef Γρηγόρη Κίκη, έναν από τους καλύτερους νέους chefs παγκοσμίως, ο οποίος έχει ετοιμάσει τρία ιδιαίτερα και απαιτητικά πιάτα αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους.

  Η δοκιμασία αντιγραφής αποδεικνύεται η πιο απαιτητική, έως τώρα, στο διαγωνισμό και απαιτεί από τους υποψηφίους απόλυτη πειθαρχία και συγκέντρωση, ώστε να ξεπεράσουν τα μαγειρικά τους όρια.

  MasterChef 2023: Σκληρή δοκιμασία κρίνεται στις λεπτομέρειες – Αποχώρηση που θα συζητηθεί

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ