Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
More

  MasterChef 2024: Αν αυτό είναι το όριο σου, τότε ο διαγωνισμός σε έχει ήδη ξεπεράσει

  Καθώς διανύουμε την τρίτη εβδομάδα του Masterchef 2024, οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, είναι όλο και πιο… απαιτητικοί.

  Το επίπεδο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα Masterchef φαίνεται να είναι ανεβασμένο, και οι μαγειρικές μονομαχίες αποδεικνύονται ιδιαίτερα σκληρές για τους επίδοξους σεφ.

  Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ο Μπάμπης δέχθηκε μία αρκετά σκληρή κριτική από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και εμφανώς απογοητευμένος άκουσε την κριτική των τριών σεφ.

  Ο Σωτήρης Κοντιζάς του τόνισε πως κάνει μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να…χάνεται η ουσία του πιάτου. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

  «Διαφωνώ με τον Σωτήρη. Εδώ δεν αλλοιώνουμε τον χαρακτήρα κανενός. Όταν θα φύγει από εδώ ο Μπάμπης, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε.

  Πρέπει να προσαρμοστείς, να πιεστείς και να κάνεις πράγματα. Γιατί το λέμε τώρα αυτό; Γιατί κάνουμε πιο δυνατές παρατηρήσεις;

  Γιατί διανύουμε την 3η εβδομάδα. Αν αυτό είναι το όριο σου, ο διαγωνισμός σε έχει ήδη ξεπεράσει», πρόσθεσε σε αυστηρό τόνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

   

  MasterChef 2024: Αν αυτό είναι το όριο σου, τότε ο διαγωνισμός σε έχει ήδη ξεπεράσει

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews