Την Παρασκευή (14/2) τρεις νέοι παίκτες, ο Αλέξανδρος Διαμάντης, ο Τάσος Μαμάς και ο Βασίλης Φέρρος, μπήκαν στο MasterChef 2025, μέσα από την Δοκιμασία Αποχώρησης. Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι στο ριάλιτι μαγειρικής ολοκληρώθηκε για την Μαίρη, τον Θάνο και τον Άγγελο.
Όπως είναι φυσικό, οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής, περιμένουν να δουν πώς θα λειτουργήσουν στην κουζίνα του MasterChef οι τρεις νέοι παίκτες, αλλά και το αν και πώς θα δέσουν με τους υπόλοιπους.
Γνωρίστε τους τρεις νέους παίκτες
Αλέξανδρος Διαμάντης (27 ετών)
Ο χαμηλών τόνων Αλέξανδρος κατάγεται από την Πρέβεζα και μπαίνει στο MasterChef 2025 με ένα και μοναδικό στόχο: το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο!
Τα τελευταία χρόνια η ζωή του ήταν αποκλειστικά μέσα στις κουζίνες, αφού εργάζονταν σε fine dining εστιατόριο για 16 ώρες καθημερινά. Όπως δηλώνει, ο διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία για να ξεκουραστεί από τα εξοντωτικά ωράρια και να μαγειρέψει με άνεση και χαλαρότητα πιο απλά, αλλά εξαιρετικά νόστιμα πιάτα.
Έχοντας ως εφόδια την εργατικότητα, την επιμονή και την αφοσίωση, στοχεύει να «ψαλιδίσει» τον ανταγωνισμό και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο διαγωνισμό.
Τάσος Μαμάς (28 ετών)
Ο Τάσος έχει καταγωγή από την Κάρυστο και εργάζεται από το 2022 σε μεγάλα ξενοδοχεία και resorts. Το πρώτο του πτυχίο ήταν στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ εργάστηκε ως λογιστής για τρία χρόνια.
Όταν παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ζήτησε εθελοντικά να γίνει μάγειρας και τότε κατάλαβε πως έχει μέσα του για τα καλά το μικρόβιο της μαγειρικής. Με το τέλος της θητείας του γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής, αφού είχε πλέον αποφασίσει πως δεν θέλει να
ασχολείται με ισολογισμούς και φορολογικά, αλλά με την τέχνη της μαγειρικής.
Όνειρο του είναι σε λίγα χρόνια να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, σε συνεργασία με άλλους μάγειρες, με τους οποίους είναι πολύ καλός φίλος.
Βασίλης Φέρρος (33 ετών)
Ο ανοιχτόκαρδος Βασίλης έχει μεγαλώσει στην Κεφαλονιά. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Ολλανδία. Όπως δηλώνει ασχολήθηκε τυχαία με τη μαγειρική, αφού δεν ήταν ποτέ στα σχέδια του να γίνει επαγγελματίας μάγειρας.
Ο Βασίλης έχει εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια και τώρα δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας, μαγειρεύοντας για μεγάλα αθλητικά γεγονότα, δεξιώσεις κλπ.
Ο Βασίλης μπαίνει στον διαγωνισμό με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, να περάσει καλά και να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Δηλώνει ανταγωνιστικός, σίγουρος και μεθοδικός και θα δώσει τη μαγειρική του μάχη μέχρι τέλους.