Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    MasterChef: Όλες οι αλλαγές που θα δούμε στον 5ο κύκλο, τι καταργείται

    Αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef που επιστρέφει ανανεωμένο και με σημαντικές αλλαγές στον πέμπτο του κύκλο από τη συχνότηα του Star.

    Οι τρεις σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, από το τρέιλερ κιόλας, όπου πέφτουν θύματα απαγωγής από τους τέσσερις έως τώρα νικητές του ριάλιτι, ξεκαθαρίζουν ότι «φέτος τίποτα δεν θα είναι το ίδιο».

    Οι συνθήκες lockdown υπό τις οποίες γίνονται τα γυρίσματα, αλλά και η ανάγκη για ανανέωση έφεραν νέα δεδομένα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real στο MasterChef μπαίνει τέλος στο «καθεστώς» των coaches. Οι τρεις σεφ επιστρέφουν στο βασικό τους ρόλο ως κριτές απέναντι σε όλους τους παίκτες, ενώ παύουν να έχουν ρόλο μέντορα για τα δικά τους παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real.

    Οι κανόνες των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, που κάθε κριτής διάλεγε εφτά παίκτες για την ομάδα του, καταργούνται όπως και οι «team Κουτσόπουλος», «team Κοντιζάς», «team Ιωαννίδης», αλλά και οι κονκάρδες στο πέτο των επίδοξων MasterChef.

    Μια ακόμα σημαντική διαφοροποίηση που κάνει τους κριτές ακόμα πιο αυστηρούς είναι η εξής: στις αρχικές οντισιόν, όποιος παίκτης εξασφαλίζει τρία «ναι» θα περνά απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

    Η ομόφωνη απόφαση των κριτών, δηλαδή, θα είναι κάτι σαν golden pass που θα δίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου κρίνεται ότι ο παίκτης δεν χρειάζεται να περάσει από bootcamp. Αλλαγές φέρνει και η συνθήκη covid-19, καθώς η παραγωγή επιβάλλει αυστηρούς κανόνες και μέτρα προστασίας για όλους τους εμπλεκόμενους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους, στις ομαδικές δοκιμασίες οι παίκτες θα φορούν γάντια, ενώ κατά την παρασκευή των πιάτων από τα οποία θα κριθούν, οι παίκτες οφείλουν να ετοιμάζουν ατομικές μερίδες για κάθε κριτή, ώστε να μη δοκιμάζουν πλέον από το ίδιο πιάτο.

    Οι οντισιόν και τα bootcamp έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι 24 παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ