Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MasterChef – Spoiler: Η τριάδα του τελικού

    Στην τελική ευθεία μπαίνει το MasterChef, με τις δοκιμασίες που ακολουθούν να γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικές και τους διαγωνιζόμενους να αγγίζουν τα όριά τους.

    Οι δοκιμασίες στα επόμενα επεισόδια του MasterChef γίνονται όλο και πιο απαιτητικές και οι μαγειρικές μονομαχίες σαφώς πιο σκληρές. Το ερώτημα βέβαια είναι ποιοι παίκτες θα φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στον διαγωνισμό, δηλαδή μέχρι τον τελικό ο οποίος πλέον είναι πολ’ύ κοντ’ά!

    Το Masterchef, τις επόμενες εβδομάδες, εκτός απροόπτου θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη στις 21.00, προβάλλοντας έτσι ένα επεισόδιο λιγότερο την εβδομάδα.

    Ο προγραμματισμός αυτός δεν αναμένεται να αλλάξει πριν από τα τέλη Μαϊου, ενώ ο μεγάλος τελικός εκτός απροόπτου θα μεταδοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή στο τηλεοπτικό ένθετο, ο μεγάλος τελικός του Masterchef είναι… γυναικεία υπόθεση.

    Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τελική τριάδα απαρτίζεται από την Μαργαρίτα, τη Μαρίνα (η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι όταν δόθηκε δέυτερη ευκαιρία σε όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει) και τον Διονύση.

    Τρεις, ομολογουμένως, δυνατοί παίκτες φαίνεται να καταφέρνουν να μπουν στην τελική τριάδα. Όσο για τον μεγάλο τελικό, όλα φαίνεται πως θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

    Η συνέχεια στις οθόνες μας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ