Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Μάθαμε ποιος θα είναι ο Inquisitor που θα δούμε στο “Ahsoka”

    Η Disney εξήγησε ποιος είναι ο μυστηριώδης Inquisitor που είδαμε στις φωτογραφίες που αναδύθηκαν πριν από δύο μήνες.

    Ο λόγος για τον Marrok, ο οποίος, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars, “κυνηγούσε κάποτε Jedi για την Empire”, αλλά πλέον “τον έχει προσλάβει η Morgan Elsbeth” για να συνεχίσει την σκοτεινή αποστολή του.

    Η αποκάλυψη του Inquisitor είχε προκαλέσει μια σύγχυση ανάμεσα στους fans του Star Wars, καθώς δεν ‘ταιριάζει’ στην εποχή που διανύει η σειρά. Αρχικά, τους είχαμε δει στο “Rebels”, αλλά έκαναν και την live-action εμφάνισή τους στο “Obi-Wan Kenobi”. Ωστόσο, δεν έχουν αναφερθεί πουθενά στην περίοδο ανάμεσα στα “Revenge of the Sith” και “A New Hope”. Καθώς το “Ahsoka” λαμβάνει χώρα στην Εποχή της New Republic, όπως το “The Mandalorian” και μετά το “Return of the Jedi”, η εισαγωγή τους φάνταζε παράξενη.

    Εκτός του εν λόγω χαρακτήρα, αναμένουμε να δούμε και τους Rosario Dawson στον ομότιτλο ρόλο, Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Genevieve O’Reilly ως Mon Mothma, Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Maurice Irvin ως Senator Mawood, Jacqueline Antaramian ως Senator Rodrigo, Nelson Lee ως Senator Xiono και Erica Duke ως Gran Senator. Επιπλέον, ο Chopper θα κάνει την εμφάνισή του και ο David Tennant θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Huyang. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε και τον Ray Stevenson, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγους μήνες σε ηλικία 58 ετών.

    Η σειρά θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, δύο εκ των οποίων θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 23 Αυγούστου.

    Μάθαμε ποιος θα είναι ο Inquisitor που θα δούμε στο "Ahsoka"

    Δείτε το “Star Wars: Ahsoka” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ξαναδείτε το trailer παραπάνω και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για το “Star Wars: Ahsoka”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ