Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ματίνα Παγώνη: Η απάντηση για τα σχόλια σε φωτογραφία της με μαγιό – «Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν»

    Η Ματίνα Παγώνη έκανε ένα σχόλιο τη Δευτέρα (26/08) στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για τη φωτογραφία της με μαγιό, που δημοσίευσε στο Facebook και προκάλεσε «ντόρο».

    Αναλυτικά, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών δημοσίευσε στα προσωπικά της social media μια selife από την παραλία, με την ίδια να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό.

    Τα σχόλια για τη δημοσίευση της επίμαχης αυτής φωτογραφίας ήταν πολλά. Με τη σειρά της, η Ματίνα Παγώνη τόνισε, πως έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν αντίστοιχες φωτογραφίες και δεν είχε δεχτεί το ίδιο κύμα αρνητικών αντιδράσεων. Σε κάθε περίπτωση, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ξεκαθάρισε, πως δεν δίνει βάση σε τέτοιου είδους σεξιστικά σχόλια.

    Η απάντησή της για την επίμαχη φωτογραφία της

    «Διακοπές πήγα, πάω εκεί που πήγαινα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ανέβασα μια φωτογραφία, που την έχω ανεβάσει κι άλλες φορές τα δύο τελευταία χρόνια – με το ίδιο μαγιό. Αυτοί λοιπόν, που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν, προφανώς ασχολήθηκαν με αυτή τη φωτογραφία. Μου είναι αδιάφορο, δεν ασχολούμαι με αυτό και δεν μου αρέσει να λέω τι κάνει ο ένας και τι κάνει ο άλλος. Αυτά!», είπε η Ματίνα Παγώνη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ