Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει: «Από χειμώνα μπορεί να μας βλέπετε στην τηλεόραση»

    Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, παραβρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και παραχώρησαν μια συνέντευξη. Το ζευγάρι μέσα σε όλα, μίλησε για το νέο τους ξεκίνημα στην Κύπρο, ενώ αποκάλυψαν τα επαγγελματικά τους σχέδια.

    202202281146470.0906 ILAIRA ZISI MAVRIKIOS MAVRIKIOY 2722022

    «Ο γάμος κάτι μαγικό για εμένα, κάνουμε τα πάντα μαζί, δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αναρωτιέμαι τι έκανα πριν. Εγώ τον τράβηξα να πάμε στην Κύπρο. Αισθάνομαι τέλεια, έχουμε φύγει από όλη την τοξικότητα που μας συνέβαινε εδώ πέρα. Έχουμε το σπίτι μας, τις δουλειές μας και έχω εισπράξει όση αγάπη τόσα χρόνια στην Ελλάδα» ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

    Στην συνέχεια απάντησαν για το αν μετάνιωσαν που κατά καιρούς υπερεξέθεσαν την προσωπική τους ζωή: «Δεν έχουμε μετανιώσει, μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, δεν θεωρώ ότι πρέπει να μπει φρένο. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού και δεν θέλουν να ακουστούν».

    6801 ILAIRA ZISI MAVRIKIOS MAVRIKIOY 2492022

    Στο τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μετά την αποβολή του παιδιού τους: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που μας το είπε ο γιατρός και προσπαθώ και εγώ να την ηρεμήσω, γιατί χτυπιόταν, και φώναζε “τι έκανα λάθος;”. Θέλουμε να το πούμε γιατί μπορεί να συμβεί σε όλους, δεν φταίει η μάνα. Εκείνη την περίοδο τα άφησα όλα, έκλεισα το κινητό μου για έναν μήνα και δεν ξεκόλλησα από δίπλα της, μέχρι και στο μπάνιο μαζί πηγαίναμε».

    9505 MAVRIKIOS MAVRIKIOY ILAIRA ZISI 2062022

    Και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι από χειμώνα μπορεί να τους δούμε στην τηλεόραση χωρίς όμως να δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ