Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    Με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη τριήμερη ECDMExpoSEEurope2024!

    Το γεγονός τής χρονιάς για τους κλάδους του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

    Η ECDM Expo SE Europe 2024, είχε για πρώτη φορά πρώτη φορά τριήμερη διάρκεια καιπραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 24, έως την Κυριακή 26 Μαΐου.

    Η προσθήκη της Παρασκευής ως εργάσιμη ημέρα στέφθηκε με επιτυχία, αφού προσέλκυσε σημαντικό πλήθος επαγγελματιών. Γενικότερα, ο απολογισμός της διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα θετικός, ειδικά όσον αφορά στην ανταπόκριση των επαγγελματιών τού ευρύτερου κλάδου, καθώς και τις επιχειρηματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

    Παράλληλες εκδηλώσεις

    Σε δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Ζαππείου φιλοξενήθηκαν τα δύο διήμερα συνέδρια τηςECDM Expo SE Europe 2024, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου.

    Τις εργασίες του διεθνούς διήμερου συνεδρίου για το eCommerce άνοιξε η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, ενώ επίσης, μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών συμμετείχε και ο κ. Alex Tsai, Head of Strategic Partnerships & Growth, Americas, της Alibaba.com.

    Στο Keynote Dinner, τη δεξίωση των επίσημων εγκαινίων της διοργάνωσης, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης,εκπροσωπώνταςτον Πρωθυπουργό. Επίσης, στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής τής ΑΑΔΕ.

    Στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2024 πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Digital Agencies Awards, όπου βραβεύτηκαν τα ελληνικά Digital Agencies με βάση τα έργα τους, από δύο ανεξάρτητες επιτροπές, στις οποίες συμμετείχαν έμπειρα, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.

    Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε το Digital Agencies Roundtable, ο ετήσιος θεσμός του κλάδου, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και ιδιοκτητών, από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου.

    Η ECDM Expo SE Europe 2024 διοργανώθηκε υπό τις αιγίδες των GRECA, iab Hellas, ΣΕΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΔΕ και με την υποστήριξη των εταιρειών:

    Main Sponsors: ATCOM, Lighthouse, ACS, advisable, NetSteps, Softexpert.Digital, DHL, Skroutz

    Sponsors: 3ds, Happy Online, Γενική Ταχυδρομική, ON Marketing Agency, epay

    Supporters:Shopranos, Search Magic, Artecniko, Deliverd, DataWay, Primer Software, Worldline Cardlink

    Με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη τριήμερη ECDMExpoSEEurope2024!
    Με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη τριήμερη ECDMExpoSEEurope2024! 1
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ