Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Με SMS στο 13033 και το… μάτι στο ρολόι τα ψώνια στα μαγαζιά από Δευτέρα

    Αυστηρά για δύο ώρες θα έχουν περιθώριο οι καταναλωτές να ψωνίσουν στα ανοιχτά καταστήματα που ανοίγουν από Δευτέρα, στέλνοντας SMS τον κωδικό 2 στο 13033. Συγκεκριμένα, το χρονικό περιθώριο ορίστηκε, μετά την πολύωρη διάσκεψη των λοιμωξιολόγων.

    Συγκεκριμένα, λοιπόν, καταστήματα στη χώρα θα ανοίξουν με τις μεθόδους click-in-shop και click away, το ραντεβού, που θα συνοδεύεται από την αποστολή SMS, όμως για τη μετάβαση στο κατάστημα και την αγορά των προϊόντων να περιορίζεται στις 2 ώρες. Παράλληλα θα ισχύει και περιορισμός ατόμων εντός του καταστήματος, ανάλογα με το εμβαδόν σε μαγαζιά που θα λειτουργήσουν με click-in-shop.

    Εξαιρέσεις θα ισχύσουν για στις «κόκκινες περιοχές», που προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους επιστήμονες στην περίπτωση της λειτουργίας των καταστημάτων.

    Σε αυτές λοιπόν τα καταστήματα δεν αναμένεται να ανοίξουν με click-in-shop. Ειδικότερα, οι επιστήμονες έκριναν πως στις περιοχές με αυστηρό lockdown όσα καταστήματα ανοίξουν θα λειτουργήσουν με click away.

    Τέλος, με τον κωδικό 2 στο SMS 13033 θα μπορούμε να πάμε για ψώνια ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε το… μάτι στο ρολόι καθώς όπως αναφέραμε και παραπάνω θα τεθεί σε ισχύ χρονικός περιορισμός.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ