Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Με την δεύτερη σεζόν του “Gen V” θα επιστρέψουμε στα θρανία του Πανεπιστημίου Godolkin

    Με την δεύτερη σεζόν του "Gen V" θα επιστρέψουμε στα θρανία του Πανεπιστημίου Godolkin

    Το “Gen V”, το κολεγιακό spin-off του “The Boys”, ανανεώθηκε από το Amazon για δεύτερη σεζόν.

    Τα νέα έρχονται μετά από την πρεμιέρα του έκτου επεισοδίου. Συνολικά αναμένουμε οχτώ επεισόδια με το τελευταίο να έχει ορίσει την πρεμιέρα του για τις 3 Νοεμβρίου.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Lizze Broadway, Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Shelley Conn, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi, ενώ εμφάνιση κάνουν και αρκετοί χαρακτήρες της κύριας σειράς, όπως οι Jessie T. Usher (A-Train), Colby Minifie (Ashley Barrett), Claudia Doumit (Victoria Neuman), P.J. Byrne (Adam Bourke) και Jensen Ackles (Soldier Boy).

    Η σειρά είναι “ασεβής και κατάλληλη μόνο για ενήλικες και εξερευνά τις ζωές των ορμονικών, ανταγωνιστικών Supes καθώς τεστάρουν τα φυσικά, σεξουαλικά και ηθικά όριά τους, διαγωνιζόμενοι για τα καλύτερα συμβόλαια στις καλύτερες πόλεις. Είναι μια μίξη νεανικής σειράς και ‘Hunger Games’ — με την καρδιά, τη σάτιρα και τη χυδαιότητα του ‘The Boys'”, όπως μας ενημερώνει η επίσημη σύνοψη.

    Οι Michele Fazekas και Tara Butters είναι showrunners, ενώ οι Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz και Pavun Shetty, γνωστοί από την αρχική σειρά, και οι Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Michaela Starr, Craig Rosenberg, Ori Marmur, Zak Schwartz και Erica Rosbe είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Πως σας φαίνεται που το “Gen V” ανανεώθηκε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ