Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    ‘Μεγαλύτερη’ από κάθε άλλη σεζόν θα είναι η τελευταία του Stranger Things

    'Μεγαλύτερη' από κάθε άλλη σεζόν θα είναι η τελευταία του Stranger Things

    Ο David Harbour μίλησε για την πέμπτη και τελευταία σεζόν του “Stranger Things”, λέγοντας ότι θα είναι η “μεγαλύτερη” από κάθε άλλη στο παρελθόν.

    Μιλώντας για την σειρά στο podcast Happy Sad Confused, είπε ότι έχει διαβάσει το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου και είναι “πολύ, πολύ συγκινητικό”, ενώ γενικά η σεζόν “είναι μεγαλύτερη από οτιδήποτε έχουν κάνει στο παρελθόν”.

    Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα, μιας και λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, όλες οι παραγωγές έχουν πατήσει φρένο.

    Πρόσφατη δουλειά του Harbour είναι η κινηματογραφική μεταφορά του “Gran Turismo”. Στο review μας αναφέρουμε ότι πρόκειται για “μια συναρπαστική εμπειρία θέασης και μια αξιοσημείωτη αθλητική ταινία για έναν από τους εμβληματικότερους videogame τίτλους της Sony”, ενώ παράλληλα, τρέχει και ο διαγωνισμός για να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα.

    Η τελευταία σεζόν λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings και θα είναι μικρότερη σε διάρκεια. Νέο πρόσωπο που θα δούμε θα είναι αυτό της Linda Hamilton, αλλά άγνωστος παραμένει ακόμα ο ρόλος της.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ