Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Μεγαλύτερο ρόλο στο “The Mandalorian” θα έχει ο Grogu

    Ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του “The Mandalorian”, Rick Famuyiwa, μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Empire, προϊδεάζοντας ότι ο Grogu θα έχει κεντρικότερο ρόλο στην επερχόμενη τρίτη σεζόν, που θα κάνει την πρεμιέρα της την 1η Μαρτίου.

    “Θα υπάρχουν πράγματα στην τρίτη σεζόν, που για ακόμα μια φορά θα κάνει τον κόσμο να μιλάει για τον Grogu”, είπε ο Famuyiwa. “Με σταδιακά αυξανόμενο τρόπο, μεγάλωσε ως χαρακτήρας και σε αυτή τη συνεργασία του με τον Mando. Καθώς αυτή η σχέση τους μεγαλώνει, ο Grogu πρέπει να γίνει πιο κεντρικός στα πράγματα που συμβαίνουν. Πλέον είναι κολλημένος στη μέση του Mando σε κάθε περιπέτεια…”

    “Η αγνότητα του χαρακτήρα βγάζει το καλύτερο στους ανθρώπους γύρω του. Αυτή η νέα σεζόν συνεχίζει να προσκολλάται σε αυτήν την ιδέα”, συνέχισε.

    Μεγαλύτερο ρόλο στο "The Mandalorian" θα έχει ο Grogu

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Τα ταξίδια του Mandalorian στον γαλαξία του Star Wars συνεχίζουν. Ο άλλοτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, Din Djarin, έχει επανενωθεί με τον Grogu. Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Grogu συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους”.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Pedro Pascal ως Din Djarin, Carl Weathers ως Greef Karga, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Katee Sackhoff ως Bo-Katan Kryze, Emily Swallow ως “The Armorer”, Omid Abtahi ως Dr. Pershing και Amy Sedaris ως Peli Motto, ενώ οι Christopher Lloyd και Tim Meadows κατέχουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Εκτός του Famuyiwa, σκηνοθέτες των οχτώ επεισοδίων θα είναι οι Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Jon Favreau, με τον τελευταίο να εκτελεί και χρέη δημιουργού, showrunner και σεναριογράφου.

    Προ ημερών, το ίδιο μέσο μάς είχε προϊδεάσει την εμφάνιση του Boba Fett, μιας και στο εξώφυλλο του περιοδικού είδαμε – μεταξύ άλλων – και το κράνος του χαρακτήρα. Δείτε το παρακάτω:

    Το trailer της τρίτης σεζόν έσπασε ρεκόρ, καθώς προβλήθηκε 83,5 εκ. φορές μέσα στο πρώτο του 24ώρο, ενώ είναι μία από τις πιο hot σειρές που θα βγουν σε συνδρομητική το 2023.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ