Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Μέγαρα: Συμμορία έκλεβε, εκβίαζε και άρπαζε παιδιά σε οικισμό

    ‘Αγρια συμμορία που είχε γίνει εφιάλτης των Ρομά σε οικισμό των Μεγάρων, με επιθέσεις, εκβιάσεις, ακόμα και απαγωγές παιδιών, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τα ανυπεράσπιστα θύματα, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων.

    Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων και της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 22-2-2024, μέσα στον οικισμό τρεις άνδρες ηλικίας 52, 30 και 26 ετών, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι διέμεναν εκεί, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος άλλων 10 μελών της σπείρας, σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για εκβιάσεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες, αρπαγή ανηλίκου, παράνομη κατακράτηση, απόπειρα βιασμού, ληστεία, ρευματοκλοπή, τοκογλυφία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Πέντε από τους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της συμμορίας, βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας, για άλλα αδικήματα.

    Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε οργάνωση με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ