Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζεται να διακόψει την σχέση της με γνωστό αστέρι του Χόλιγουντ

    Από τότε που μπήκε στον δημόσιο βίο η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να έχει καλλιεργήσει φιλίες με πολλές διασημότητες με υψηλό κύρος. Ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα έχουν παρατηρήσει ότι με την πάροδο του χρόνου η δούκισσα του Σάσσεξ «κόβει» τις φιλίες της με κοντινούς της ανθρώπους όταν πλέον δεν την βολεύει η σχέση.

    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν κάποτε κοντά με τους Μπέκαμ αλλά έχει αναφερθεί σε δημοσιεύματα ότι η δούκισσα του Σάσσεξ ζήλευε την Βικτόρια Μπέκαμ με αποτέλεσμα η φιλία των δύο ζευγαριών να τερματιστεί.

    Ταυτόχρονα η σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι απομακρύνθηκε από την καλύτερή της φίλη Τζέσικα Μαλρόνεϊ όταν αυτή πρωταγωνίστησε σε ένα σκάνδαλο στο οποίο κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν έχει μιλήσει για το πώς η Μέγκαν Μαρκλ τον σνόμπαρε αφού γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι.

    Επιπλέον η δούκισσα έχει διακόψει τις σχέσεις της με πολλά μέλη της οικογένειας της ανάμεσα τους και τον πατέρα της. Τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη να αποκλείσει από την λίστα των φίλων της άλλο ένα διάσημο πρόσωπο.

    Η δούκισσα του Σάσσεξ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις το 2021 για να μιλήσει για τη ζωή της στην Καλιφόρνια με την οικογένεια της. Πέρσι παρευρέθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην ανανέωση των γαμήλιων όρκων της Έλεν Ντε Τζένερις και της συζύγου της, Πόρσια Ντε Ρόσι.

    Το 2020 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τοξική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας στο πλατό του The Ellen Show, με αποτέλεσμα η Αμερικανίδα παρουσιάστρια να αποτραβηχτεί από τα φώτα των προβολέων και να κλείσει την εκπομπή της.

    Η πτώση της Έλεν Ντε Τζένερις μπορεί επίσης να την κόψει από τον στενό κύκλο της Μέγκαν. Η βασιλική σχολιάστρια Charlotte Griffiths δήλωσε στο Palace Confidential: «[Έχει αποξενώσει] μέλη της οικογένειας, συμπρωταγωνιστές της στο Suits, την καλύτερη φίλη της Τζέσικα Μαλρόνεϊ της οποίας τα παιδιά ήταν παρανυφάκια στον βασιλικό γάμο. Νομίζω ότι είναι λίγο στρατηγική με τους φίλους της και μόλις τελειώσει μαζί τους, τους πετάει στην άκρη και τους ξεχνάει, διαγράφει τον αριθμό τους και μπλοκάρει τον αριθμό τους σε ορισμένες περιπτώσεις».

    Αυτή η πληροφορία έρχεται να προστεθεί στις αναφορές ότι η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στις ΗΠΑ έχει πέσει κατακόρυφα. Το ζευγάρι έγινε δεκτό στις ΗΠΑ με ένα θερμό κλίμα αλλά οι συνεχείς επιθέσεις του στην βρετανική βασιλική οικογένεια έχουν αντιστρέψει την κατάσταση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ