Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζουν να κάνουν τρίτο μωρό;

    Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι ήδη γονείς δύο παιδιών -του πρίγκιπα Άρτσι και της πριγκίπισσας Λίλιμπετ.

    Η Μέγκαν πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης αρκετές φορές τους περασμένους μήνες. Συγκεκριμένα όταν δεν παρευρέθηκε στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον Μάιο «φούντωσαν οι φήμες». Ορισμένα μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ περίμενε το τρίτο της μωρό και πως ήταν ο πραγματικός λόγος που παρέλειψε τη στέψη του πεθερού της, καθώς δεν ήθελε να κάνει ένα τόσο μακρύ ταξίδι ενώ ήταν έγκυος.

    Αλλά παρά τα όσα γράφονται και ποτέ δεν επιβεβαιώνονται, η Μέγκαν και ο Χάρι σχεδιάζουν πραγματικά να αποκτήσουν τρίτο μωρό; Είναι μια ερώτηση του ενός εκατομμυρίου!

    Τώρα, σύμφωνα με μια αναφορά του περιοδικού Hello, το τρίτο μωρό είναι απίθανο να είναι στα χαρτιά με βάση τα προηγούμενα σχόλια του ζευγαριού σχετικά με την επέκταση της οικογένειας.

    Σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021, όταν η Μέγκαν ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Λίλιμπετ, ο δούκας του Σάσεξ είχε πει: “[Είμαι] απλώς ευγνώμων που έκανα οποιοδήποτε παιδί. Οποιοδήποτε, ένα ή δύο, θα ήταν καταπληκτικό, αλλά το να αποκτάς ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι είναι τέλειο, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις; Τώρα έχουμε την οικογένειά μας, είμαστε 4, δύο και δύο, και τα δύο σκυλιά μας”.

    Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου είπε περαιτέρω ότι «τελείωσαν» με δύο παιδιά και η σύζυγός του Μέγκαν συμφώνησε, δηλώνοντας: «Δύο είναι το τέλειο».

    Νωρίτερα, σε μια άλλη συνέντευξη με τη Δρ Τζέιν Γκούνταλ για το περιοδικό Vogue τον Ιούλιο του 2019, ο πρίγκιπας Χάρι είχε επίσης μιλήσει για το πολύ δύο παιδιά.

    Είχε πει, “Δύο, το πολύ! Αλλά πάντα σκεφτόμουν: αυτό το μέρος είναι δανεικό. Και, σίγουρα, όντας τόσο έξυπνοι όσο όλοι είμαστε, ή όσο εξελιγμένοι υποτίθεται ότι είμαστε όλοι, θα πρέπει να μπορούμε να φύγουμε αφήνοντας κάτι καλύτερο πίσω για την επόμενη γενιά».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ