Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μέγκαν Μαρκλ: Οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της για το άγχος – Τι είπε για τον «δικτάτορα με ψηλά τακούνια»

    Ο πρώην σωματοφύλακας της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι «λυπάται» την πρώην ηθοποιό, γιατί ο γάμος της στην βασιλική οικογένεια ήταν «αγχωτικός» για εκείνη, επειδή δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην νέα της κατάσταση. Από εκεί που ήταν μια διασημότητα Β λίστας, έγινε μέλος της πιο μεγάλης και «πιο διάσημης οικογένειας του κόσμου».

    Ο Στηβ Ντέιβις γνώρισε για πρώτη φορά την Μέγκαν το 2018, όταν προσλήφθηκε από τον τηλεοπτικό φορέα NBC Suits για να προστατεύσει τη Μέγκαν όσο εκείνη βρισκόταν στο Τορόντο του Καναδά. ‘Ήταν αγχωτικό για εκείνη – όλη η δημοσιότητα’, δήλωσε ο Davies στο InTouch.

    Μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο Ντέιβις είπε πως «από μια απλή διασημότητα είχε γίνει μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο». «Είχαμε ανθρώπους που μας ακολουθούσαν παντού όπου πηγαίναμε. Είχαμε προβλήματα με drones, με οχήματα που μας κυνηγούσαν. Ήταν ένας εφιάλτης», είπε ο πρώην σωματοφύλακας στο αμερικανικό ΜΜΕ.

    Μέγκαν Μαρκλ: Οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της για το άγχος – Τι είπε για τον «δικτάτορα με ψηλά τακούνια»

    Πρώην στρατιώτης των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, ο Ντέιβις δήλωσε ότι φοβόταν πως «αυτό που συνέβη στην πριγκίπισσα Νταϊάνα μπορεί να συνέβαινε και σε αυτήν», ενώ συνέκρινε τη ζωή της στην Αγγλία μετά το γάμο της, το 2018, με το να βρίσκεται σε μια «γυάλα με χρυσόψαρα».

    Ο Ντέιβις υπερασπίστηκε πάντως την Δούκισσα του Σάσεξ ενάντια στους ισχυρισμούς ότι «δεν είναι πολύ καλό άτομο για να δουλέψεις μαζί της», προσθέτοντας: «Υπάρχει ένα τεράστιο μάθημα που έμαθα από εκείνη: Να δίνεις σεβασμό για να παίρνεις σεβασμό».

    Δικτάτορας με ψηλά τακούνια

    Η συνέντευξή του έρχεται λίγες ημέρες μετά από μια έκθεση που εξέτασε γιατί ένα σωρό υπάλληλοι του Harry και της Meghan στις ΗΠΑ τους έχουν εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια. ‘Όλοι φοβούνται τη Meghan’, δήλωσε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι στο The Hollywood Reporter, προσθέτοντας ότι ‘είναι απολύτως αμείλικτη’.  Σε αντίθεση με τις κατηγορίες ότι η Meghan «υποτιμά» το προσωπικό της, όπως ανέφερε το The Hollywood Reporter, ο Ντέιβις δήλωσε ότι η δούκισσα είναι «ζεστή και διακριτική όλη την ώρα».

    «Είναι υπέροχη με τους θαυμαστές της και θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους ανθρώπους. Αυτό είναι που με πληγώνει – ότι οι άνθρωποι πιστεύουν [το αντίθετο]. Είναι υπέροχη με τους θαυμαστές της και θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους ανθρώπους», είπε.

    Μέγκαν Μαρκλ: Οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της για το άγχος – Τι είπε για τον «δικτάτορα με ψηλά τακούνια»

    Από τότε που ο δούκας και η δούκισσα μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020, 18 από τους κορυφαίους βοηθούς και υπαλλήλους τους – συμπεριλαμβανομένου του προσωπάρχη τους Josh Kettler και της προσωπικής γραμματέως της Meghan, της Samantha Cohen – έχουν παραιτηθεί από την εργασία τους.  Όταν ρωτήθηκε γιατί, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο The Hollywood Reporter: «Όλοι φοβούνται τη Μέγκαν. Υποτιμά τους ανθρώπους, δεν δέχεται συμβουλές. ‘Είναι και οι δύο κακοί στη λήψη αποφάσεων, αλλάζουν συχνά γνώμη» είπε η πηγή.

    Η ίδια περιέγραψε τον Χάρι ως ένα «πολύ, πολύ γοητευτικό άτομο», αλλά και «σε μεγάλο βαθμό υποκινητή» της συμπεριφοράς της Μέγκαν, προσθέτοντας ότι η 41χρονη δούκισσα «βαδίζει σαν δικτάτορας με ψηλά τακούνια. Την έχω παρακολουθήσει να κάνει ενήλικες άνδρες να δακρύζουν», είπε.

    Η Μέγκαν πάντα αρνιόταν τους ισχυρισμούς ότι εκφοβίζει το προσωπικό. Αφού το ρεπορτάζ προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των υποστηρικτών των Sussexes, ο συνδιευθυντής του εντύπου Maer Roshan δήλωσε ότι επιμένει στο ρεπορτάζ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ