Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μέγκαν Μαρκλ: Θέλει ο πρίγκιπας Χάρι να ξεχάσει τον νομικό αγώνα του στην Βρετανία – «Επιθυμεί να είναι ελεύθερος»

    Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να δει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι να αφήνει την διαμάχη που έχει με το βρετανικό κράτος για την ασφάλεια που παρέχει στην οικογένεια του, σύμφωνα με πηγές.

    Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στα δικαστήρια αφού το βρετανικό κράτος αποφάσισε να αποσύρει τους άνδρες της ασφάλειας για τον δευτερότοκο γιο του βασιλιά και την οικογένεια του. Η απόφαση ελήφθη όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του παραιτήθηκαν από εργαζόμενα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

    Ο δούκας του Σάσσεξ έχει ασκήσει έφεση έφεση κατά της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βρετανίας και έχει χάσει σε αρκετούς γύρους της υπόθεσης εναντίον του Υπουργείου Εσωτερικών.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, φίλος από το περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε ότι τα τηλεφωνήματα του δούκα του Σάσσεξ προς τον βασιλιά Κάρολο μένουν «αναπάντητα.

    Πηγές δήλωσαν στον περιοδικό ότι η Μέγκαν Μαρκλ επιθυμεί ο σύζυγός της «να αφήσει αυτές τις αγωγές» και «να ζήσει τη στιγμή».

    Το δημοσίευμα επικαλέστηκε έναν πρώην υπάλληλο του ιδρύματος Archewell του ζευγαριού, ο οποίος δήλωσε ανώνυμα: «[Η Μέγκαν] θέλει να τον απαλλάξει από όλα αυτά, αλλά ξέρει επίσης ότι εξαιτίας όλων όσων έχει περάσει και της αγάπης του για [εκείνη και τα παιδιά τους], δεν μπορεί».

    «Θέλει να ζήσει σε έναν κόσμο όπου δεν θα τον επιβαρύνει αυτό», τόνισε η ίδια πηγή. Ο πρίγκιπας, Χάρι δήλωσε συνέντευξη του στο ITV ότι «δεν θα φέρει τη γυναίκα μου πίσω σε αυτή τη χώρα» λόγω «πραγματικής ανησυχίας» για την ασφάλεια της.

    Νωρίτερα φέτος, ένας δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την ασφάλειά του στην Βρετανία.

    Πάντως ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να λαμβάνει προστασία όταν επιστρέφει στη Βρετανία υπό ορισμένες συνθήκες, αλλά πρέπει να ειδοποιήσει 28 ημέρες πριν φτάσει στην χώρα για τα σχέδιά του.

    Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να πιστεύει ότι ο πατέρας του πρέπει να παρέμβει στο θέμα της ασφάλειας για να διασφαλίσει ότι ο μικρότερος γιος του και η οικογένειά του είναι ασφαλείς όταν βρίσκονται στην Βρετανία.

    Η επικοινωνία μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου, όπως δήλωσαν οι πηγές στο περιοδικό People, έχει περάσει στην «απόλυτη σιωπή» αφού ο Βρετανός μονάρχης δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του γιου του.

    «Δεν ζητάει από τον πατέρα του καλύτερο σπίτι ή καλύτερα αυτοκίνητα. Το ζητάει λόγω της πραγματικότητας της κατάστασης. Βρίσκεται σε κίνδυνο», δήλωσε μια πηγή.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ