Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μελέτης Ηλίας: Η «Μάγισσα», το δοκιμαστικό στο Deal και το τέλος του «Σόι σου» – ΒΙΝΤΕΟ

    Στο «The 2Night Show» της Τρίτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας.

    Ο καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», μίλησε με ενθουσιασμό για τον ρόλο του ως Τζουζέπε Μοντιλιάνι, καθώς και για τη συνεργασία του με τη Μαρία Κίτσου.

    «Στη “Μάγισσα“, αισθάνομαι πως δεν έχω ξαναβρεθεί σε παραγωγή με τόσο υψηλά στάνταρ. Όλα είναι τόσο προσεγμένα, που σε “υποχρεώνουν” να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εδώ, όλα είναι στη θέση τους: air condition, σνακ, καφές. Το μόνο δύσκολο ήταν ότι ξεκινήσαμε τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι με ρούχα εποχής, οπότε ζεσταθήκαμε αρκετά».

    Στη συνέχεια, ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε σε έναν ρόλο που τον σημάδεψε στην τηλεόραση, αλλά θεωρεί ότι δεν θα επέστρεφε, και εξήγησε τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση για την παρουσίαση του «Deal», παρόλο που συμμετείχε σε δοκιμαστικό.

    «Είναι ωραίο να κλείνει κάτι στο απόγειό του. Ακόμη και οι επαναλήψεις της σειράς έχουν επιτυχία. Αν με ρωτάς ως Μελέτης, και όχι ως ηθοποιός, θα ήθελα πολύ να ξανασυνεργαστούμε. Είτε με τον τίτλο “Σόι σου”, είτε με κάτι άλλο, εκείνη η ομάδα ήταν απίστευτα ευχάριστη. Ωστόσο, ως επαγγελματίας, θεωρώ ότι το να επιστρέψω στον ρόλο του Σάββα θα ήταν ένα βήμα πίσω».

    Πρόσθεσε πως υπήρχε ένα θέμα με τα σενάρια και αισθάνθηκε πως είχαν εξαντληθεί οι θεματικές. «Υπήρχε μια αίσθηση πως έπρεπε να προχωρήσουμε σε νέα πράγματα, και το κανάλι είχε την ίδια φιλοσοφία».

    Όσον αφορά το δοκιμαστικό για το «Deal», ανέφερε:

    «Πέρασα από δοκιμαστικό και απ’ ό,τι άκουσα, τα πήγα πολύ καλά. Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν το απαιτητικό πρόγραμμα των γυρισμάτων. Δεν ένιωσα ότι είχε νόημα να συμμετάσχω σε κάτι που προβάλλεται εδώ και 15 χρόνια».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ