Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μέλισσες – Δεν με νοιάζει | Νέο τραγούδι και Video Clip

    Μέλισσες - Δεν με νοιάζει

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#5b5b5b” arrow=”yes” align=”left”]Μέλισσες – Δεν με νοιάζει | Νέο τραγούδι και Video Clip[/quote]

    Το αγαπημένο μας συγκρότημα ΜΕΛΙSSΕS που τα τελευταία χρόνια εκπλήσσει τόσο με τις συνεργασίες του όσο και με τους νέους καλλιτεχνικούς δρόμους που χαράζει, επιστρέφει, ωριμότερο και έτοιμο να δημιουργήσει πάλι έντονες στιγμές συγκίνησης, με το πρώτο single από τον επερχόμενο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την PANIK Records.

    Το “Δεν Mε Nοιάζει” είναι ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους των Μελισσών, οι οποίοι για μια ακόμη φορά σκηνοθετούν και το video clip, όπως άλλωστε έχουν σκηνοθετήσει όλα τα video clip τους που έγιναν μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια! Το “Έλεγες”, “Η Μόνη Επιλογή” και το “Ένα” είναι μερικά από τα video clip που οι Μέλισσες αποφάσισαν να υπογράψουν σκηνοθετικά ενώ τα views τους ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια!

    [ad id=”6783″]

    Για το video clip του “Δεν Με Νοιάζει”, το συγκρότημα αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά και σκηνοθετεί το video clip με την τεχνική του one-take (μονοπλάνο).

    Οι MΕΛΙSSES αποδεικνύουν ότι οι παρέες γράφουν ιστορία και μόνο όταν είμαστε δεμένοι είμαστε και δυνατοί.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ