Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
More

    Μενίδι: Συνελήφθη ο 50χρονος, φερόμενος ως γυναικοκτόνος – Το χρονικό της τραγωδίας

    Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 40χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου το πρωί της Πέμπτης.

    Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία κύριος ύποπτος είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος και συνελήφθη στη Φυλή.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης δολοφόνησε με  κουζινομάχαιρο την 40χρονη γυναίκα. 

    Μάλιστα τα πρώτα ευρήματα δείχνουν πως ο δράστης δεν την έχει τραυματίσει μόνο στην κοιλιά αλλά στον λαιμό στα χέρια και στα πόδια πάνω από δέκα φορές.

    Η άτυχη 40χρονη, από τα μέχρι τώρα στοιχεία τα τελευταία δέκα χρόνια ζούσε εφιαλτικές ώρες δίπλα στον σύζυγό της.

    Παρά τις πολλές καταγγελίες που έκανε η άτυχη γυναίκα στις Αρχές, δεν έγινε καμία σημαντική ενέργεια για την προστασία της.

    Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά το έγκλημα στο Μενίδι


    Το χρονικό των καταγγελιών

    Όπως έγραψε και νωρίτερα το Newpost η άτυχη γυναίκα είχε προβεί σε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο των Αρχών και αναζητείται. Μάλιστα τότε ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας οδηγήθηκε και στον Εισαγγελέα.

    Η πρώτη καταγγελία έγινε τον Απρίλιο του 2013. Συγκεκριμένα το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

    Η δεύτερη  καταγγελία έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Γίνεται μνεία ότι υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, πλην όμως η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018. Της χορηγήθηκε έγγραφο για την εξέτασή της από ιατροδικαστή και έντυπο με φορείς και τηλέφωνα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

    Η τρίτη καταγγελία έγινε δυο χρόνια μετά και συγκεκριμένα δέκα μέρες πριν το φονικό!  

    Την 07-05-2024 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Της χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό, προκειμένου να λάβει εάν επιθυμεί την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή. Ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

    Μενίδι: Συνελήφθη ο 50χρονος, φερόμενος ως γυναικοκτόνος – Το χρονικό της τραγωδίας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ