Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μέσα στον μήνα έρχεται ο μυστικός πράκτορας Elvis του Netflix

    Μέσα στον μήνα έρχεται ο μυστικός πράκτορας Elvis του Netflix

    Μέσω του νέου trailer, το Netflix ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων, “Agent Elvis”, θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Μαρτίου.

    Η σειρά έρχεται από την Sony Pictures Animation, το ίδιο στούντιο που έφερε το “Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2018) και φέρει τους Priscilla Presley και John Eddie σε ρόλους δημιουργών και εκτελεστικών παραγωγών. Ο Mike Arnold – που έχει γράψει έξι επεισόδια της σειράς “Archer” – είναι showrunner, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός, ενώ ο Matthew McConaughey δανείζει τη φωνή του στον ομότιτλο χαρακτήρα.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    “Σε αυτήν τη σειρά, ο Έλβις Πρίσλεϊ πετά τη λευκή ολόσωμη φόρμα του, φορά έναν προωθητήρα και συμμετέχει σε ένα μυστικό κρατικό κατασκοπευτικό πρόγραμμα κατά των σκοτεινών δυνάμεων που απειλούν τη χώρα, συνεχίζοντας παράλληλα να δουλεύει ως βασιλιάς του ροκ εν ρολ”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Για την ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων μάθαμε το 2019, ενώ μόλις πριν από λίγους μήνες έφτασε στις οθόνες των κινηματογράφων το βιογραφικό “Elvis”, με τον Austin Butler να ενσαρκώνει τον γνωστό τραγουδιστή (η ταινία απέσπασε μια θέση στην λίστα μας για τις καλύτερες ταινίες του 2022). Μάλιστα, ο ηθοποιός κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και BAFTA για τον ρόλο του, ενώ είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Επιπλέον, αναμένουμε άλλη μια ταινία για την ερωτική ιστορία του Elvis και της Priscilla, που θα φτάσει από την Sofia Coppola. Πρωταγωνιστές θα είναι οι Jacob Elordi και Cailee Spaeny και άγνωστο παραμένει πότε θα κάνει το ντεμπούτο της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια φανταστική εκδοχή της ζωής του γνωστού τραγουδιστή. Το 2002 δημιουργήθηκε η κωμωδία τρόμου “Bubba Ho-Tep” όπου ο γηραιότερος Elvis πολεμά μούμιες, ενώ το 1988 η κωμωδία “Heartbreak Hotel” έδειχνε ένα παιδί που απαγάγει τον Elvis και τον φέρει σε επαφή με τις rock & roll ρίζες του.

    Πώς σας φαίνεται το “Agent Elvis”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ