Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Μέσω τραπεζών από 5 Σεπτεμβρίου η καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ

    Τράπεζα

    Mε έναν κωδικό που θα αντιστοιχεί σε κάθε Αριθμό Μητρώου Εργοδότη ή Αριθμό Μητρώου Οικοδομικοτεχνικού Έργου και θα ονομαστεί «Ταυτότητα Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών»

    Έναν μοναδικό κωδικό 30 ψηφίων θα πρέπει να διαθέτουν οι εργοδότες από τις 5 Σεπτεμβρίου προκειμένου να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές μέσω τραπεζών.

    Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΚΑ με τη χρήση ενός μοναδικού 30ψήφιου κωδικού, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ θα καταβάλλονται από τις 5 Σεπτεμβρίου όλες οι εισφορές στο ΙΚΑ.

    Ο κωδικός αυτός θα αντιστοιχεί σε κάθε Αριθμό Μητρώου Εργοδότη ή Αριθμό Μητρώου Οικοδομικοτεχνικού Έργου και θα ονομαστεί «Ταυτότητα Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών».

    Θα αποδίδεται άπαξ και δεν θα μεταβάλλεται ενώ όλοι οι εργοδότες, περιλαμβανομένου και του Δημοσίου, θα καταβάλουν τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές στα πιστωτικά ιδρύματα με τη χρήση της ταυτότητας αυτής, ανεξαρτήτως μισθολογικής περιόδου εισφορών.

    [ad id=”6783″]

    Οι απογεγραμμένοι εργοδότες του ΙΚΑ μπορούν να ενημερωθούν για την Ταυτότητα Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών που τους αποδόθηκε μέσω του λογαριασμού χρήστη στο διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος. Μάλιστα κατά την υποβολή της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης και μετά την ολοκλήρωσή της, με το αποδεικτικό παραλαβής θα ενημερώνονται για τον κωδικό (Τ.Π.Τ.Ε.), ο οποίος τους έχει αποδοθεί και με τον οποίο πρέπει να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές μέσω των πιστωτικών ιδρυμάτων.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ