X
Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025
More

    Μεσσήνη: Σοβαρό τροχαίο με έναν 20χρονο τραυματία – Ντεραπάρισε το αυτοκίνητο και κατέληξε σε μάντρα

    Μεσσήνη: Σοβαρό τροχαίο με έναν 20χρονο τραυματία – Ντεραπάρισε το αυτοκίνητο και κατέληξε σε μάντρα

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με έναν 20χρονο τραυματία συνέβη λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (19/6) λίγο έξω από την πόλη της Μεσσήνης.

    Το τροχαίο συνέβη όταν ένας 20χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ενώ κινείτο στην 7η Ε.Ο. Μεσσήνης – Μελιγαλά, με αποτέλεσμα αυτό να ντεραπάρει και να καταλήξει σε μάντρα παρακείμενης οικίας.

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του 20χρονου οδηγού, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεαρός οδηγός φέρει τραύματα στο πόδι του και, ευτυχώς, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

    Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διενεργεί το Α.Τ. Μεσσήνης.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ΕΡΤ:

    Μεσσήνη: Σοβαρό τροχαίο με έναν 20χρονο τραυματία – Ντεραπάρισε το αυτοκίνητο και κατέληξε σε μάντρα

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ