Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Μια μέρα νωρίτερα έρχεται το “Ahsoka”

    Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές του μήνα είναι το “Ahsoka”, το οποίο γνωρίζαμε μέχρι πρωτίστως ότι θα κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Αυγούστου.

    Ωστόσο, μια νέα ανακοίνωση του Disney+ αλλάζει τα δεδομένα για την live-action μίνι-σειρά με τον αγαπημένο χαρακτήρα. Σύμφωνα με αυτήν, η διπλή πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου – δηλαδή μια μέρα νωρίτερα – ενώ κάθε επεισόδιο μετά από αυτήν θα κυκλοφορεί τις Τρίτες, και όχι τις Τετάρτες.

    Δείτε την παρακάτω:

    Αυτή δεν είναι η πρώτη αλλαγή που κάνει το Disney+. Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά έβγαζε επεισόδια τις Παρασκευές, αλλά με την εμφάνιση του “Loki”, η μέρα άλλαξε σε Τετάρτη.

    Το “Ahsoka” ακολουθεί τον ομότιτλο χαρακτήρα που ενσαρκώνει η Rosario Dawson. Την ηθοποιό την είχαμε δει στον ρόλο, τόσο στο “The Mandalorian”, όσο και στο “The Book of Boba Fett”. Ο Lars Mikkelsen, που δάνειζε την φωνή του στον Admiral Thrawn του “Star Wars Rebels”, επιστρέφει στον ρόλο για την live-action εκδοχή του χαρακτήρα. Πλάι τους θα δούμε και τους Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Genevieve O’Reilly ως Mon Mothma, Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Maurice Irvin ως Senator Mawood, Jacqueline Antaramian ως Senator Rodrigo, Nelson Lee ως Senator Xiono και Erica Duke ως Gran Senator. Επιπλέον, ο Chopper θα κάνει την εμφάνισή του και ο David Tennant θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Huyang. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε και τον Ray Stevenson, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγους μήνες σε ηλικία 58 ετών.

    Σε περίπτωση που δεν ξέρετε ποια είναι η Ahsoka, σας έχουμε ετοιμάσει ένα αφιέρωμα όπου σας εξηγούμε την ιστορία και το παρελθόν της. Παρόμοιο κείμενο υπάρχει και για τον Grand Admiral Thrawn, ενώ σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να κάνετε catsh-up σε όλες τις σειρές κινουμένων σχεδίων, σας λέμε ποια είναι τα απαραίτητα επεισόδια για να καταλάβετε ή να θυμηθείτε τα κύρια γεγονότα.

    Μια μέρα νωρίτερα έρχεται το "Ahsoka"

    Δείτε το “Star Wars: Ahsoka” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ