Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μια μέρα νωρίτερα θα βλέπουμε τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του “Loki”

    Παρόμοια κίνηση με το “Ahsoka” αποφάσισε να κάνει το Disney+ και για το “Loki”, καθώς ανακοίνωσε ότι τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα προβάλλονται μια μέρα νωρίτερα.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω της Miss Minutes στο Twitter/X. Έτσι, η πρεμιέρα της σεζόν ορίζεται για τις 5 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα της σειράς διαμορφώνεται ως εξής:

    • Επεισόδιο 1 – 5 Οκτωβρίου
    • Επεισόδιο 2 – 12 Οκτωβρίου
    • Επεισόδιο 3 – 19 Οκτωβρίου
    • Επεισόδιο 4 – 26 Οκτωβρίου
    • Επεισόδιο 5 – 2 Νοεμβρίου
    • Επεισόδιο 6 – 9 Νοεμβρίου

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Φυσικά – όπως έγινε και με το “Ahsoka” – αυτή η κίνηση ωφελεί περισσότερο τον πληθυσμό που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τα επεισόδια θα διατίθενται στην συνδρομητική στις 6:00 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού (PT), δηλαδή στις 4:00 π.μ. της επόμενης μέρας ώρα Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε πιο επιρρεπείς στα spoilers, γι’αυτό καλό θα ήταν να προσέχουμε τα scrolling μας το πρωί.

    Το νέο πρόγραμμα μπορεί να είναι και ένας τρόπος για να τραβήξει η Disney περισσότερους συνδρομητές, μιας και για την περίοδο Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2022 έχασε 2,4 εκ. από αυτούς. Επιπλέον, από το 2024 και μετά σκοπεύει να κάνει παρόμοια βήματα με το Netflix για να σταματήσει το μοίρασμα των κωδικών μεταξύ των ανθρώπων που δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησε και ένα featurette που μας ταξιδεύει στα γυρίσματα της σεζόν και φέρει τους πρωταγωνιστές – Tom Hiddleston, Sophia Di Martino και Ke Huy Quan – να προϊδεάζουν σχετικά με το τι θα δούμε σε αυτήν. Δείτε το παρακάτω:

    Άλλοι ηθοποιοί θα είναι οι Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku και Jonathan Majors. Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνουν οι Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw και Kasra Farahani, με τον Eric Martin να γράφει το σενάριο. Οι Benson, Moorhead, Martin, Hiddleston, Michael Waldron, Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum και Kevin R. Wright είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    “Η δεύτερη σεζόν του ‘Loki’ συνεχίζει με τα αποτελέσματα του σοκαριστικού φινάλε, με τον Loki να πολεμά για την ψυχή της Time Variance Authority. Μαζί με τον Mobius, την Hunter B-15, και μια ομάδα νέων και παλιών χαρακτήρων, ο Loki ταξιδεύει σε ένα αναπτυσσόμενο και απίστευτα επικίνδυνο Multiverse αναζητώντας την Sylvie, την Judge Renslayer, την Miss Minutes, και την αλήθεια του τι σημαίνει να κατέχεις ελεύθερη βούληση και ένδοξο σκοπό”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Μια μέρα νωρίτερα θα βλέπουμε τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του "Loki"

    Disney+ με με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. H προσφορά ισχύει έως 20/09/2023.

    1,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ο Victor Timely του Majors πρόκειται να γίνει “μεγάλο μέρος της σειράς”, όπως μάς προϊδέασε και η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”. Ο ρόλος και η θέση του ηθοποιού στο MCU έχει γίνει πιο αμφιλεγόμενος και περίπλοκος για το στούντιο, κάτι που σας αναλύουμε καλύτερα εδώ. Τέλος, διαβάστε τί δουλειά κάνει ο OB, γιατί η Sylvie δουλεύει στα McDonald’s και όλους τους νεκρούς χαρακτήρες από τις ταινίες της Marvel.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ