Συνεχίζεται σήμερα (28/5) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, φτάνοντας στο Εφετείο έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και εξήγησε πως παρ’ ότι ο καλλιτέχνης θέλει να παρίσταται σε κάθε συνεδρίαση, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του, του προκαλεί επεισόδια.
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε ότι: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να παρίσταται κάθε μέρα σε κάθε συνεδρίαση και να δίνει τον αγώνα του για να αποδειχθεί η αθωότητά του».
«Είναι καλά, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε οι άνθρωποι οι οποίοι είναι εξαρτημένοι από την ινσουλίνη, οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν σοβαρό πρόβλημα με το σάκχαρό τους, αυτό προκαλεί επεισόδια, τα οποία πολλές φορές μπορεί να είναι και μοιραία», συνέχισε ο δικηγόρος του ηθοποιού.