Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μιχάλης Παπαδόπουλος: Χαιρετισμός στην Εκδήλωση Εγκέφαλος και Νεφρός του Νεφρολογικού Γ.Ν. Μποσοσάκειο

    Μιχάλης Παπαδόπουλος: Χαιρετισμός στην Επιστημονική Εκδήλωση Εγκέφαλος και Νεφρός του Νεφρολογικού τμήματος Χ. Κατσίνας, του Γ.Ν. Μποσοσάκειο

    Αγαπητή πρόεδρε του Συνεδρίου κ. Καρασαββίδου,
    Κυρίες και κύριοι σύνεδροι,
    Αξιότιμοι παρευρισκόμενοι, καλησπέρα!

    Καταρχάς, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση σ’ αυτή την ιδιαίτερου ενδιαφέροντος επιστημονική εκδήλωση και θέλω να σας πω ότι δεν είμαι εδώ για να κάνω έναν τυπικό χαιρετισμό, χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι σήμερα μπροστά σε τόσους εξαιρετικούς γιατρούς και επιστήμονες, από τον ελλαδικό αλλά και από το διεθνή χώρο, που ασχολούνται με την έρευνα και τη φροντίδα του ανθρώπινου εγκεφάλου και νεφρού.

    Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας αποτελεί ορόσημο για την περιοχή μας και είναι ευρέως γνωστό για τη συμβολή του στον τομέα της υγείας. Επιπλέον, είναι το πρώτο πράσινο νοσοκομείο στην Ελλάδα, αφού ως τα τέλη του 2024, θα αποτελεί ένα ενεργειακά αυτόνομο νοσοκομείο που θα προωθεί την πράσινη αειφορία, γεγονός που θα έχει τόσο κοινωνικοοικονομικά όσο και περιβαλλοντικά οφέλη.

    Το Τμήμα της Νεφρολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου έχει πολυσύνθετο έργο με πλούσια επιστημονική δράση.

    Οι Μονάδες Τεχνικών Νεφρών και των δύο Νοσοκομείων του νομού Κοζάνης, είναι πυλώνες για τους Νεφροπαθείς της περιοχή μας, παρέχουν ολοκληρωμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις με ποιότητα και ασφάλεια.
    Θέλω να σας συγχαρώ τόσο για την υπερπροσπάθεια που κάνετε στον τομέα της υγείας όσο και για την πρωτοβουλία του συνεδρίου, το οποίο εύχομαι να αποτελέσει επιπλέον επιστημονικό εφόδιο στο ιατρικό αλλά και στο κοινωνικό σας λειτούργημα.

    Πολλά συγχαρητήρια επίσης στην Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου, σε όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίησή του και σε όλους όσους παρευρίσκονται αυτό το διήμερο στην πόλη μας.

    Το κρίσιμης σημασίας θέμα του συνεδρίου “Εγκέφαλος και Νεφρός” αφορά δύο οργανισμούς οι οποίοι αποτελούν θεμέλιο για την υγεία και την ευημερία του ανθρώπου. Είμαι βέβαιος πως η ανταλλαγή γνώσεων και η συζήτηση που θα διεξαχθεί εδώ τις δύο αυτές ημέρες θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της ιατρικής πρακτικής στα προβλήματα που αφορούν τον εγκέφαλο και το νεφρό.

    Κλείνοντας, θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ την αναπληρούσα του Διοικητή και Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρασαββίδου για τη διπλή συνεισφορά της στο Νοσοκομείο μας ως διοικήτρια και ως γιατρός και να την ευχαριστήσω για την αφοσίωση, τη διαφάνεια και την αποτελεσματική διοίκηση που προσφέρει στο νοσοκομείο μας όλο αυτό το διάστημα, αναλαμβάνοντας σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, χωρίς όμως στο ελάχιστο να παραμελήσει την ιατρική της ιδιότητα.

    Τέλος θέλω να σας τονίσω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα παρών σε ότι με χρειαστείτε.
    Σας ευχαριστώ πολύ για τη προσοχή σας!
    Σας εύχομαι καλό και εποικοδομητικό συνέδριο!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ