Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μιχάλης Ρακιντζής: Τον Πουφ τον έχω ακόμα σε βιτρίνα στο σπίτι μου, είναι ακμαίος όπως ήταν

    «Σε ένα κλαμπ που είχε πρωτοπαίξει το ”Είσαι σαν κουνέλι”, κοίταζαν ο ένας τον άλλον και δεν ήξεραν αν είχαν ακούσει καλά», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

    Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στο Πάμε Δανάη και στη Μυρσίνη Κοντού για τις μεγάλες επιτυχίες του που έγραψαν ιστορία και το video clip των τραγουδιών του.

    O Μιχάλης Ρακιντζής ανέφερε πως το «Μωρό μου φάλτσο» ήταν η πρώτη του δισκογραφική δουλειά: «Ο δίσκος δεν είχε όνομα, είχε ένα κοτόπουλο με ακουστικά και βγήκε δοκιμαστικά. Αγόρασα τον Πουφ μια μέρα πριν πάμε στην Κρήτη για τα γυρίσματα. Τον Πουφ το έχω ακόμα σε μια βιτρίνα στο σπίτι μου, είναι ακμαίος όπως ήταν».

    Όπως λέει, ο Μιχάλης Ρακιντζής, το «Δικός σου για πάντα» είναι ένα τραγούδι που ξεχώρισε και ακούγεται μέχρι σήμερα: «Όταν βγήκε ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεπεταχτεί. Δε μπορείς να προδιαγράψεις την πορεία ενός τραγουδιού. Έχει επιλεγεί ένα κομμάτι που έχει περάσει απαρατήρητο και μετά από καιρό έχει γίνει μεγάλη επιτυχία».

    Ο Μιχάλης Ρακιντζής λέει πως το «Προκαλείς» για την εποχή του έκανε μεγάλη εντύπωση: «Συμμετείχε η Ελένη Μενεγάκη που ομόρφυνε το video clip. Στα video clips δε μπορώ να φοράω πράγματα που δε θα έβαζα ποτέ στην κανονική μου ζωή, αλλά είχε ένα κόνσεπτ μιας άλλης εποχής και υπέκυψα».

    Ο αγαπημένος τραγουδιστής λέει πως ήταν λίγο ρίσκο να πεις εκείνη την εποχή ένα τραγούδι που λέει «Είσαι σαν κουνέλι».

    «Σήμερα βέβαια λέγονται τα τέρατα. Σε ένα κλαμπ που είχε πρωτοπαίξει το ”Είσαι σαν κουνέλι”, κοίταζαν ο ένας τον άλλον και δεν ήξεραν αν είχαν ακούσει καλά. Στο ”Αν μ’ αγαπάς” ήμουν άυπνος, πήγαμε πολύ πρωί να πετάξω με το ελικόπτερο και νύσταζα πάρα πολύ. Έχω σταματήσει το γύρισμα και δε το έχω κάνει καθόλου γιατί ο σκηνοθέτης με είχε φανταστεί διαφορετικά. Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω μόνος μου τα video έτσι ώστε αν είναι να βρίζω κάποιον να βρίζω τον εαυτό μου», είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

    Αναφερόμενος στην Eurovision, ο Μιχάλης Ρακιντζής ανέφερε: «Ήταν μια βραδιά σαν τις εκατοντάδες βραδιές που έχουμε κάνει διάφορες συναυλίες και live. Στο video clip φάγαμε πολύ κρύο. Στο video clip ”Το κορίτσι μου” ίσως ήμουν πιο ικανοποιημένος από κάθε άλλη φορά όταν είδα το αποτέλεσμα».

     

    O Μιχάλης Ρακιντζής ανέφερε πως ασχολείται με την τεχνολογία και του αρέσει να δοκιμάζει από τους πρώτους νέα πράγματα με κάθε ρίσκο.

    Μιχάλης Ρακιντζής: Τον Πουφ τον έχω ακόμα σε βιτρίνα στο σπίτι μου, είναι ακμαίος όπως ήταν

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ