Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μικραίνει ο “Walker” για την τέταρτη σεζόν του

    Μικραίνει ο "Walker" για την τέταρτη σεζόν του

    Το CW αποφάσισε να ανανεώσει το “Walker” για μια τέταρτη και μικρότερη σεζόν.

    Σύμφωνα με το Variety, ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 13 επεισόδια, έναντι των προηγούμενων που είχαν 18 και 20 επεισόδια, αντίστοιχα. Τα νέα έρχονται λίγο πριν το φινάλε της τρίτης σεζόν, που έχει οριστεί για τις 11 Μαΐου και την ανακοίνωση ότι το prequel/spin-off, “Walker: Independence”, ακυρώθηκε από το κανάλι μετά από μόλις μια σεζόν.

    “Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και ευγνώμων που θα συνεχίσω την κληρονομιά του ‘Walker’ για ακόμα μια σεζόν, πλάι στους συνεργάτες μας στα CBS Studios και The CW”, είπε ο πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός, Jared Padalecki, σε δήλωσή του. “Ανυπομονούμε να κάνουμε την τέταρτη σεζόν μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ και να πιάσουμε ακόμα περισσότερους fans στην οικογένεια του ‘Walker’. Ας καλπάσουμε!”

    H σειρά αποτελεί reboot του “Walker, Texas Ranger” με πρωταγωνιστή τον Chuck Norris. Ο Padalecki ενσαρκώνει τον Cordell Walker, ο οποίος επιστρέφει στην κανονική του ζωή και στην οικογένειά του μετά από δύο χρόνια όπου ήταν μυστικός αστυνομικός. Πλάι του βλέπουμε και τους Molly Hagan ως Abeline Walker, Keegan Allen ως Liam Walke, Violet Brinson ως Stella Walker, Kale Culley ως August Walker, Coby Bell ως Captain Larry James, Jeff Pierre ως Trey Barnett, Mitch Pileggi ως Bonham Walker και Odette Annable ως Geri Broussard. Στην χώρα μας προβάλλεται μέσω του CosmoteTV.

    Εκτός της εν λόγω σειράς, το CW έχει ανανεώσει και το “All American” για έκτη σεζόν, ενώ στον αέρα έχουν μείνει τα “Superman & Lois”, “Gotham Knights”, “All American: Homecoming”, “Kung Fu” και “The Winchesters”.

    Πώς σας φαίνεται που το “Walker” ανανεώθηκε; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ