Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μην Κοιτάτε Πάνω | Επίσημο Τρέιλερ | Netflix

    Μην Κοιτάτε Πάνω | Επίσημο Τρέιλερ | Netflix

    Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που δεν συνέβησαν… ακόμα. Το “Μην Κοιτάτε Πάνω” κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου και στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

    Εάν νομίζατε πως ήταν φάρσα του Netflix, δεν είναι. Ο Leonardo DiCaprio έρχεται πρώτη φορά στην πλατφόρμα και συναντιέται κινηματογραφικά με την Jennifer Lawrence και όχι μόνο. Η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, Μην Κοιτάτε Πάνω – ή γνωστή με τον αγγλικό της τίτλο Don’t Look Up – έρχεται στα τέλη του 2021 στο Netflix και το τρέιλερ είναι πιο iconic από ποτέ!

    Το Netflix έκλεισε κυριολεκτικά μία all-star ταινία με δεκάδες αστέρες του Χόλιγουντ σε μία δραματική κωμωδία που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Σκοπός του Netflix; Φυσικά για ακόμη μια φορά να κατακτήσει τα Όσκαρ

    Το “Μην Κοιτάτε Πάνω” αφηγείται την ιστορία δύο χαμηλόβαθμων αστρονόμων που καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Σε σενάριο και σκηνοθεσία Άνταμ ΜαΚκέι.

    Δείτε το trailer

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ