Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μήνυμα Μιχάλη Παπαδόπουλου για την αναγκαιότητα αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

    Την αναγκαιότητα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού υπογράμμισε για μία ακόμα φορά ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, με την παρουσία του στους εορτασμούς τιμής και μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος στον Αγ. Δημήτριο Κοζάνης.

    O Υφυπουργός Μεταφορών και υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές από το βήμα της Βουλής καθώς και σε δημόσιες τοποθετήσεις του, την πάγια θέση του για την αναγκαιότητα αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

    Ανήμερα της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα, Παρασκευή, 19 Μαίου, o Υφυπουργός Μεταφορών και υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, μας υπενθυμίζει το ιστορικό μας καθήκον να μην ξεχάσουμε ποτέ τη βαρβαρότητα που συντελέστηκε εις βάρος των Ελλήνων του Πόντου. Αποτελεί ελάχιστο χρέος μας, απέναντι στα αθώα θύματα, να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορική και πολιτιστική τους κληρονομιά».

    Μήνυμα Μιχάλη Παπαδόπουλου για την αναγκαιότητα αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου Μήνυμα Μιχάλη Παπαδόπουλου για την αναγκαιότητα αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου Μήνυμα Μιχάλη Παπαδόπουλου για την αναγκαιότητα αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ