Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Monarch: Legacy of Monsters – Ο Godzilla επιστρέφει στο trailer της νέας σειράς του Apple TV+

    Monarch: Legacy of Monsters - Ο Godzilla επιστρέφει στο trailer της νέας σειράς του Apple TV+

    Η ‘τερατώδη’ πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 17 Νοεμβρίου.

    Η επερχόμενη live-action σειρά για τον Godzilla, που θα φέρει τον τίτλο “Monarch: Legacy of the Monsters”, απέκτησε το πρώτο της trailer.

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Ακολουθώντας την τρομερή μάχη ανάμεσα στον Godzilla με τους Titans που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και αποκάλυψε ότι τα τέρατα είναι πραγματικά, το ‘Monarch: Legacy of Monsters’ παρακολουθεί δύο αδέρφια που ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους και ξεσκεπάζουν την σχέση της οικογένειάς τους με την μυστική οργάνωση γνωστή ως Monarch. Στοιχεία τους οδηγούν σε έναν κόσμο τεράτων και εν τέλη στον στρατιωτικό Lee Shaw (που ενσαρκώνουν οι Kurt Russell και Wyatt Russell), που λαμβάνει χώρα στο ’50 και μισό αιώνα αργότερα, όπου η Monarch απειλείται από αυτά που ξέρει ο Shaw. Το δραματικό saga – που αγγίζει τρεις γενιές – αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και τους τρόπους ότι αυτά τα επικά, καταστροφικά γεγονότα μπορούν να αντηχήσουν στις ζωές μας”.

    Οι Kurt και Wyatt Russell (που είναι στην πραγματικότητα πατέρας και γιος) θα ενσαρκώνουν τον ίδιο χαρακτήρα, τον Αξιωματικό του Στρατού Lee Shaw, σε διάφορα στάδια της ζωής του.

    Εκτός των προαναφερόμενων, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Anna Sawai ως Cate Randa, Kiersey Clemons ως May, Ren Watabe ως Kentaro, Mari Yamamoto ως Keiko, Anders Holm ως Bill Randa, Joe Tippett ως Tim και Elisa Lasowski ως Duvall. Περισσότερες πληροφορίες για τους χαρακτήρες, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Δημιουργοί είναι οι Matt Fraction και Chris Black, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Matt Shakman, που σκηνοθετεί τα τρία επεισόδια, Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka και Takemasa Arita.

    Το “Monarch: Legacy of Monsters” θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα προβληθεί μέσω του Apple TV+.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ