Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μόνο τα “Loki” και “Secret Invasion” ετοιμάζονται για το 2023

    Μόνο τα "Loki" και "Secret Invasion" ετοιμάζονται για το 2023

    Αν και κατά τη διάρκεια του Comic-Con του Σαν Ντιέγκο το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Marvel είχε ανακοινώσει ότι θα έφερνε έξι σειρές στο Disney+ το 2023, νέες αναφορές κάνουν λόγο για μείωση του εν λόγω αριθμού σε μόλις δύο.

    Σύμφωνα με το THR, προς το παρόν, μόνο η δεύτερη σεζόν του “Loki” και το “Secret Invasion” είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος. Τα νέα ακολουθούν τις δηλώσεις του Προέδρου της Disney, Bob Iger, κατά τις οποίες φέρεται να λέει ότι η εταιρεία πρέπει να γίνει “καλύτερη στην επίβλεψη” των franchise που είναι “εξαιρετικά ακριβά”.

    Το υλικό της Marvel φυσικά και δεν είναι φτηνό. Μόνο για το 2023 η Disney θα κυκλοφορούσε – πέρα των προαναφερθέντων – τη δεύτερη σεζόν του “What If… ?”, το “Ironheart”, το “Echo” και το “Agatha: Coven of Chaos”. Αν οι αλλαγές γίνουν όντως, τότε οι μόνες δύο σειρές που θα ‘σωθούν’ θα είναι το “Loki” και το “Secret Invasion”, παρά το γεγονός ότι τόσο το “Echo”, όσο και το “Ironheart” έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματά τους εδώ και καιρό.

    “Θα υπάρξει ένα επίπεδο αυστηρότητας στην Marvel και σε όλο το μήκος της εταιρείας”, είπε μια πηγή εκ των έσω. “Οι αριθμοί παίζουν ρόλο πλέον και το κόστος θα σχεδιαστεί και θα εφαρμοστεί”.

    Συγκριτικά, να πούμε ότι τα Marvel Studios κυκλοφόρησαν τέσσερις ταινίες και πέντε σειρές μέσα στο 2021, ενώ πέρυσι είδαμε τρεις ταινίες και τρεις σειρές.

    Το “Star Wars”, από την άλλη, κοιτάζει να ανεβάσει το υλικό του, ειδικά επειδή η τελευταία ταινία που είδαμε ήταν το 2019 και το “Star Wars: The Rise of Skywalker”. Περισσότερα από τον κόσμο αναμένουμε να μάθουμε μέσα των Star Wars Celebration τον Απρίλιο, και προς το παρόν ξέρουμε μόνο για την ταινία του Taika Waititi, ενώ υπάρχουν φήμες και γι’ αυτήν του Damon Lindelof. Τηλεοπτικά, η τρίτη σεζόν του “The Mandalorian” θα φτάσει την 1η Μαρτίου και μέσα στο έτος θα δούμε – μάλλον – και τα “Ahsoka” και “Skeleton Crew”

    “Η Lucasfilm μπορεί να ανεβάζει την ένταση, αλλά θα πρέπει να ανεχτεί την ίδια οικονομική αυτοσυγκράτηση με την υπόλοιπη εταιρεία”, είπε η ίδια πηγή στο μέσο.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ