Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Μου πήρε 2 χρόνια να επιστρέψω σπίτι τους

  Με δάκρυα στα μάτια μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου για τους γονείς της, τους οποίους έχει χάσει και τη διαχείριση του πένθους της. «Έχω ακόμα τις επαφές τους στο κινητό μου», είπε.

  Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε σήμερα (10.02.2024) καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Γειά σου» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μίλησε για τους γονείς της.

  Περιέγραψε πως για χρόνια δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι τους αλλά όταν τα κατάφερε, ήταν λυτρωτικό.

  «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης.

  Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μη μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι.

  Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942.

  Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα», περιέγραψε η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.

  «Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, «μανούλα» και «μπαμπάκας». Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο», συμπλήρωσε.

    

  «Εγώ τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι καλό, τους επικαλούμαι κι αυτούς, τους λέω ευχαριστώ, γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς», κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου.

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews