Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Μουσικοχορευτικό επεισόδιο ενδέχεται να έχει η τρίτη σεζόν του “Only Murders in the Building”

    Οι συνθέτες Marc Shaiman και Scott Wittman φαίνεται πως θα φέρουν ένα μουσικοχορευτικό επεισόδιο στην τρίτη σεζόν του “Only Murders in the Building”.

    Την αποκάλυψη έκαναν οι δυο τους σε πρόσφατη συνέντευξή τους (μέσω Deadline), αλλά δεν φανέρωσαν πολλά σχετικά με αυτό. “Δουλεύαμε στην επόμενη σεζόν του ‘Only Murders in the Building'”, είπε ο Shaiman. “Δεν επιστέπεται να πούμε παραπάνω από αυτό, αλλά μάλλον καταλαβαίνετε και μόνοι σας”.

    Η κοινή καριέρα των Shaiman και Wittman ξεκίνησε από πολύ νωρίς, αλλά το πρώτο τους μιούζικαλ ήταν το “Hairspray” (2002), το οποίο κέρδισε βραβεία Tony και Grammy. Ακολούθησαν τα “Catch Me If You Can” (2011), “Charlie and the Chocolate Factory the Musical” (2013) και το “Some Like It Hot” (2022), όλα εκ των οποίων βασίζονται σε ήδη υπάρχουσες ταινίες ή/και βιβλία. Έγραψαν τα τραγούδια του “Mary Poppins Returns” (2018), με το “The Place Where Lost Things Go” να είναι υποψήφιο για Όσκαρ, και το “Save the City” που ακούγεται στο “Rogers: The Musical”, το μιούζικαλ των Avengers που βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο του “Hawkeye”.

    Η τρίτη σεζόν του “Only Murders in the Building” ανακοινώθηκε τον Ιούλιο που μας πέρασε και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 8 Αυγούστου. Σε αυτήν θα δούμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην επί σκηνής δολοφονία του χαρακτήρα του Paul Rudd, όπως τα είδαμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου. Εκτός των Selena Gomez, Steve Martin και Martin Short, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Meryl Streep, Andrea Martin, Ashley Park, Jeremy Shamos, Linda Emond και Wesley Taylor, ενώ ο Michael Cyril Creighton θα κατέχει μεγαλύτερο ρόλο ως Howard Morris. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η Gomez θα ντυθεί νύφη, χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η σειρά έρχεται από τους John Hoffman και Martin, οι οποίοι είναι δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Dan Fogelman, Jess Rosenthal, Jamie Babbit, Short και Gomez.

    Μουσικοχορευτικό επεισόδιο ενδέχεται να έχει η τρίτη σεζόν του "Only Murders in the Building"

    Δείτε τo “Only Murders In The Building” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Πώς θα σας φαινόταν ένα μουσικοχορευτικό επεισόδιο στη νέα σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ